De nieuwe Roland VersaSTUDIO BY-20 DTF Printer

De geheel nieuwe VersaSTUDIO BY-20 is de ultieme desktop direct-to-film printer… en meer. De BY-20 is eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en efficiënt en maakt het decoreren van kleding en accessoires met levendige, gedetailleerde afbeeldingen snel en eenvoudig – zelfs voor mensen zonder voorafgaande printervaring.

Met de geïntegreerde functionaliteit voor contoursnijden van de Roland BY-20 kunt u ook afbeeldingen met warmteoverdracht maken van PVC-platen – allemaal met één betaalbaar compact apparaat.

Wat maakt de Roland BY-20 uniek?

  • Gebruiksvriendelijke, compacte, betaalbare DTF-printer voor degenen die een kledingbedrijf willen starten of voor bestaande DTF-gebruikers die hun huidige productaanbod willen uitbreiden
  • Drukt levendige, gedetailleerde DTF-afbeeldingen af die zonder verwijderen kunnen worden overgebracht naar een grote verscheidenheid aan stoffen
  • De enige desktop DTF-printer met mogelijkheden voor het snijden van vellen en contouren – kan ook worden gebruikt voor traditionele print- en snijtoepassingen
  • Geoptimaliseerde printmodi voor verbeterde productiviteit
    Kan worden geïntegreerd met populaire DTF-poederschudders en verwarmingseenheden voor een geautomatiseerd systeem

Creëer gepersonaliseerde kleding en accessoires met één compact, gebruiksvriendelijk apparaat

De Roland VersaSTUDIO BY-20 is een zeer veelzijdig desktopapparaat, ideaal voor een reeks direct-to-film kledingtoepassingen, zoals het maken van op maat gemaakte T-shirts, sportkleding, draagtassen en meer. U kunt ook de geïntegreerde contoursnijmogelijkheden van de BY-20 gebruiken om rugnummers en andere warmteoverdrachtsafbeeldingen te produceren.
Hier zijn enkele voorbeelden:

T-Shirt

Creëer snel en eenvoudig opvallende T-shirts op maat. Met het BY-20 direct-to-film-systeem kunt u complexe afbeeldingen en tekst toevoegen zonder dat u iets hoeft te verwijderen of maskeren.

Sportkleding

Met het BY-20 direct-to-film-systeem is het een fluitje van een cent om een grote verscheidenheid aan sportkleding te voorzien van levendige, gedetailleerde graphics, zelfs voor beginnende printliefhebbers.

Schorten en meer

Het BY-20 direct-to-film-systeem maakt het personaliseren of personaliseren van schorten, kokskleding en andere soorten keukenkleding eenvoudiger dan ooit.

Dragtassen

Voeg eenvoudig en kosteneffectief waarde toe aan elke draagtas. Met de BY-20 kunnen zelfs mensen met weinig of geen direct-to-film grafische ervaring als een professional aanpassingen maken.

Thuis

Versier kussenslopen en andere interieurartikelen met prachtige graphics die stilistische accenten toevoegen aan elk interieur. Met de BY-20 zijn slechts een paar eenvoudige stappen nodig.

Sportshirts

Het BY-20 direct-to-film-systeem maakt het personaliseren van teamtruien met kleurrijke logo’s en ontwerpen een eenvoudig proces. U kunt ook de snijmogelijkheden van de BY-20 gebruiken om warmteoverdrachtscijfers te creëren.

Direct-naar-film in vier eenvoudige stappen

De BY-20 direct-to-film workflow is een snel en eenvoudig proces in vier stappen, zonder dat onkruid of maskering nodig is. Roland DGA biedt de printer, transferfilm, poeder en inkt (elk afzonderlijk verkrijgbaar) aan voor een complete oplossing. Bovendien kan het systeem worden geïntegreerd met de populaire DTF-poederschudders en verwarmingseenheden voor een geautomatiseerd systeem.

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt