The Original.

De #1 groothandel om personalisatie te laten slagen!

Uitvinders van transferpapier voor kleurenlaserprinters.

De eerste bezoeker op onze stand in 1989:

”Wie wil er nou een foto op een T-shirt? Wat een dom idee” !!

De oorsprong

Als gepassioneerd familiebedrijf met als slogan “Vrolijke geschenken en herencadeaus” waren wij als groothandel continue op zoek naar nieuwe items. Om vanaf 1 stuk in Full colour, nieuwe artikelen te ontwikkelen, bracht TheMagicTouch in 1989 ons deze kans. Na een try-out van een halfjaar ontvingen wij in 1990, als eerste landenvertegenwoordiging, de exclusieve verkooprechten van het inmiddels wereldwijd bekende merk TheMagicTouch.

Doen wat we beloven

Als pioniers in de grafische branche werken we vanuit plezier, passie en creativiteit. Dit enthousiasme brengen we over op ons team, onze klanten en op onze leveranciers. Constant meebewegen met de markt en kijken waar de behoefte ligt door te luisteren naar het feedback van onze klanten. Duidelijk maken als iets niet kan en doen wat je beloofd, zo werken we al jaren en dat bepaald ons service niveau en ons succes.

The Original.

Alleen wij beschikken over de echte magie.

Vele bedrijven hebben en proberen onze eigen producten na te maken maar als je niet kan toveren .. Dan gaat het niet lukken! ????

Wat zeggen onze klanten

We zijn benaderd door jullie en eigenlijk direct klant geworden. De contacten verlopen zeer soepel en naar tevredenheid. Er word altijd netjes op tijd geleverd, de voorraden zijn in orde en eigenlijk gaat alles perfect. Ik geef jullie een 9,5 want er is altijd ruimte voor verandering.

Klompen en Souvenirs B.V. / Rob Hogenkamp

Sinds onze oprichting werken we samen met TheMagicTouch. Vanaf het begin was één ding duidelijk, ze doen wat ze beloven. Vooral in onze branche zijn snelle leveringen, vakkundig advies en een uitgebreid assortiment van groot belang.

Wouter de Vries / YourSuprise

De samenwerking bevalt prima, ik hou ervan als men eerlijk en open is en niet om de feiten heen draait. Bij jullie heb ik dus een goed gevoel en dat is prettig zaken doen. Het voelde ook wel goed doordat ik een aantal van jullie ook al kende van de telefoon en Roadshows voorheen.

Sander Bruins / Wondersloffen