Er hangt liefde in de lucht 💞

14 februari is het Valentijnsdag, de dag om je geliefde te verrassen met een origineel valentijnscadeau. Bekijk onze liefdevolle, samengestelde valentijnspakketten en grijp je kans. Inspireer jouw (geliefde) klanten en laten we er een romantische dag van maken!

We hebben negen verschillende startpakketten samengesteld die je gaan helpen om een succes te maken van Valentijn en jouw klanten te inspireren met nieuwe, verfrissende full colour producten in 2024.

Aanbiedingen Shop nu

Bestel de startpakketten op tijd want de voorraad is beperkt! 

DE VALENTIJN PRODUCTEN VAN 2024

Alle startpakketten

Alles met rood ❤️

Rood is de kleur van de liefde

In onze shop vind je vele producten met de kleur rood. Bekijk alle producten en er zit ongetwijfeld wat tussen wat (heel) goed gebruikt kan worden.

Winkel alles in de shop Alle blanco producten Alle kleding artikelen

Grijp je kans nu ❤️

MagiCut kleurenwaaiers

Grijp deze kans en bestel nu onze de kleurenwaaiers met alle artikelnummers, kleurvlakken en gebruik ze om zelfs aan je klanten te laten zien welke kleur opdruk ze kunnen verwachten.

Bestel nu

Dit liefdevolle pakket mag niet onbreken ❤️

De Silhouette Cameo 5 biedt plaats aan een breed scala aan materialen en verschillende formaten, waardoor onbeperkte creatieve mogelijkheden ontstaan.

Meer informatie

Deze producten al gezien?

-50%
Green
Yellow
(0) 0,99

Deze mokken zijn voorzien van een 100% polyester coating, ideaal voor hoogwaardige bedrukking met TheMagicTouch CPM 6.2. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

-40%
(0) 2,99

De kinderspiegels liggen veilig en comfortabel in de hand waardoor kinderen de spiegel lang kunnen vasthouden.

-25%
Black
Pink
White
(40) 199,50

De Silhouette Cameo 4 snijplotter biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het de voorkeurskeuze is voor zowel professionals als hobbyisten die willen beginnen met HTV of vinyl.

-15%
(0) 29,75

Het gepatenteerde Cap Rack 36-systeem is de meest geavanceerde oplossing voor het weergeven en opbergen van doppen die ooit is ontwikkeld.

-35%
(0) 96,75

De originele fuser voor de OKI C8600 en C8800 is verantwoordelijk voor de bevestiging en is een essentieel onderdeel van het afdrukproces.

-30%
(0) 1.259,30

De Pro6410 Neon Color printer is uniek door de toevoeging van neon kleuren, niet alleen op gekleurd papier maar ook op alle TheMagicTouch transferpapier toepassingen.

-22%
Ecru
White
(0) 6,99

Kook in stijl en comfort met ons hobbyschort! Bescherm uw kleding tijdens het bereiden van uw gerechten en berg uw recepten handig op in de zak.

Naar alle aanbiedingen

MEER VAN DEZE ACTIES?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang het wekelijkse nieuws, en het belangrijkste, mis niks.

Meld je aan voor de nieuwsbrief