Sign Print Expo 2023

Drie dagen vol inspiratie!

Op 14, 15 en 16 Maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem bezoek je de eerste Nederlandse grafische beurs: Sign Print Expo. Een all-in event waar jij als Sign & Print specialist je hart kan ophalen. Je ziet de nieuwste technologieën en innovaties en hebt de mogelijkheid op diverse manieren om je kennis te delen, te verbreden en/of te verrijken.

Een uniek event op het gebied van visuele communicatie

Als professional in de sign en print industrie, ben jij natuurlijk altijd op zoek naar de nieuwste machines, technieken, applicaties of materialen om te excelleren op het gebied van visuele communicatie. Wil je graag weten wat de hot topics waren van de afgelopen editie? De kennissessies zijn opgenomen en voor jou beschikbaar gemaakt om jouw kennis bij te spijkeren.

Een uniek thema: De stad van visuele communicatie

Ook deze editie is er een passend thema die de gehele industrie aanspreekt. In de stad vinden we in alle vormen en maten visuele communicatie. Waar wordt deze visuele communicatie ontworpen, gemaakt en wat is vervolgens de ecologische voetdruk hiervan? Struin door de stad en bezoek de bezienswaardigheden

Wat is er te doen?

Waar wordt visuele communicatie ontworpen, gemaakt en wat is vervolgens de ecologische voetdruk hiervan? In de bezienswaardigheden van de Stad van Visuele Communicatie ontmoet je de experts in diverse specialisaties binnen het vakgebied.

Waarom je erbij moet zijn?

  1. Kom in contact met (potentiële) leveranciers of klanten
  2. Alles-in-één platform voor creatief en innovatief Nederland
  3. Dé plek voor de sign en print industrie, waar het elkaar ontmoet en aanvult
  4. Volg interactieve expertsessies en kom alles te weten over de trends en ontwikkelingen van 2023
  5. Vind de antwoorden en oplossingen op al jouw sign en/of print vragen
  6. Woon diverse inspirerende workshops bij en krijg tips en tricks van de experts op het gebied van digital design

De smart badge

Op Sign & Print Expo 2023 wordt de nieuwste marketing technologie gebruikt: de Smart Badge Technologie. Met deze technologie wordt het voor jou als beursbezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen. Bij binnenkomst ontvang je een naambadge voorzien van een persoonlijke chip: jouw Smart Badge. Ontdek je op de beursvloer een interessante exposant? Scan dan makkelijk en snel zijn Smart Badge Reader en ontvang de ochtend na je beursbezoek alle informatie over deze exposant in jouw mail.

Kom jij ook?

Ons team staat dit jaar op een iets kleinere stand dan je van ons gewend bent, maar we staan er wel! Samen met een partner hebben we besloten om deel te nemen om onze bestaande klanten te ontvangen want we blijven graag in gesprek. Vooral ook om de nieuwe producten en innovaties met je te delen.

Bezoek ons op stand F128

Gratis toegangskaart(en)

Reageer hieronder met hoeveel personen je wilt komen, en we sturen het aantal toegangskaarten naar het e-mail adres wat bij ons bekend is. 

 

43 reacties op “Sign Print Expo 2023

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik ervan.