Roland Versaworks 6

VersaWorks® 6

Of u nu een ongecompliceerde RIP-oplossing nodig hebt voor snel en eenvoudig afdrukken, of u wilt upgraden naar de nieuwste RIP-software boordevol functies, VersaWorks 6 breidt uw printermogelijkheden uit en maximaliseert de kracht van uw Roland DG-apparaten.

Functies

Of u nu een ongecompliceerde RIP-oplossing nodig hebt voor snel en eenvoudig afdrukken, of u wilt upgraden naar de nieuwste RIP-software boordevol functies, VersaWorks 6 breidt uw printermogelijkheden uit en maximaliseert de kracht van uw Roland DG-apparaten.

Nieuwe gebruikersinterface met schone en eenvoudige functionaliteit voor slepen en neerzetten

Speciale kleurplaatgeneratie— gebruikt pixelgegevens in uw ontwerp om automatisch een witte, metallic, glanzende of primerlaag in de RIP te genereren

Nu met vijf afdrukwachtrijen en vijf hot folders, gecombineerd met de mogelijkheid om onbeperkte wachtrij-instellingen op te slaan

Voer tot vier compatibele Roland DG-apparaten tegelijk uit met absoluut gemak

Nieuwe HARLEQUIN RIP dual-core bediening voor nog snellere verwerking van complexe PDF-, EPS- en PS-bestanden met slagschaduwen en transparanten

Voorspellende inktcalculator schat de benodigde hoeveelheid inkt, terwijl taaklogboek het inktgebruik op media bijhoudt

Houd je kleuruitvoer consistent hetzelfde op meerdere printers met nieuwe tools voor kleurafstemming— breng kleurwaarden over naar overeenkomende Roland DG-apparaten

Gedetailleerde kleurafstemming met ingebouwde Roland DG Color System- en PANTONE-bibliotheken®

Native 64-bits verwerking: nest tot 86 taken en andere verhoogde mogelijkheden

Alle tegels, nesting, variabele gegevens, kleurprofilering en andere geavanceerde tools die VersaWorks tot de favoriete software van print- en grafische professionals hebben gemaakt

Stem de kleuruitvoer tussen printers in VersaWorks 6 eenvoudig af met de nieuwe printerkleurafstemmingsinstellingen die worden gecombineerd met de i1 Pro3 en VW-S1 kleurmeettool, ondersteuning voor meetinstrumenten en simulatieprofielbeheer

Eenvoudige, slimme, geweldig uitziende RIP-software

Een nieuwe, modern ogende gebruikersinterface biedt schone en eenvoudige tools met drag-and-drop-functionaliteit om snel taken rechtstreeks vanuit mappen op uw bureaublad aan de afdrukwachtrij toe te voegen. Een meer op pictogrammen gebaseerde RIP-omgeving verbetert de gebruikerservaring en biedt eenvoudige navigatie en functionaliteit voor al uw afdruktaken en taakbeheer.

Eenvoudige nieuwe tools voor kleurafstemming met VersaWorks 6

De volgende nieuwe functies bieden een eenvoudigere en intuïtievere manier om kleuruitvoer aan te passen.

  • Printer Color Match Settings integreert profileringstools zoals de i1 Pro3 en de nieuwe VW-S1-kleurmeettool – overeenkomende kleuruitvoer tussen verschillende printermodellen en verschillende afdrukmodi die worden uitgevoerd vanaf een enkele printer
  • Meetinstrumenten Ondersteuning voor de nieuwste X-Rite i1 Pro3 kleurmeetinstrumenten
  • Simulatieprofielbeheer voor het instellen van RGB- of CMYK-uitvoer van een referentieprinter om een uitvoerprofiel voor een doelprinter te maken

Nu met krachtigere RIP-verwerking

VersaWorks 6 heeft een krachtige Harlequin RIP dual core engine met 64-bit native processing om de verwerkingscapaciteit te verbeteren. Het verwerkt en bekijkt meerlaagse bestanden veel sneller en herkent nauwkeurig complexe transparanten, slagschaduwen en andere effecten in uw bestanden.

Vijf afdrukwachtrijen voor maximaal taakbeheer en efficiëntie

VersaWorks 6 helpt drukke drukkerijen bij het vooraf plannen en organiseren van de printproductie met vijf afdrukwachtrijen. In combinatie met vijf hot folders en onbeperkte wachtrij-instellingen kunt u opties opslaan en opslaan, specifieke afdrukinstellingen vastleggen en van de productie een snel, geautomatiseerd en continu proces maken.

Krijg consistente uitvoer op verschillende apparaten met printerkleurafstemming

Voor gebruikers met meerdere Roland DG-printers van hetzelfde model en inkttype* biedt VersaWorks 6 printerkleurafstemming om consistente kleuruitvoer op elke afdruk te garanderen. Print en scan waarden vanaf een printer en breng de kleurwaarden over naar overeenkomende Roland DG-apparaten om kleurverschillen van het ene apparaat naar het andere te compenseren.

Deze nieuwe functie voor kleurafstemming biedt afdrukgebruikers het duidelijke voordeel van het afdrukken van grootschalige taken, taken met een grote hoeveelheid en terugkerende klanttaken op meerdere apparaten.

*Moet dezelfde “Media Type” en “Print Quality” selecteren om de kleur te matchen

Speciale kleurplaat generatie

Gebruikers kunnen gloss-, wit- of primerinkt toewijzen aan gebieden van een ontwerp in de eigenlijke RIP, voordat ze worden afgedrukt. Dit is een handig hulpmiddel bij het werken met EPS- of PDF-bestanden die geen steunkleurtoewijzing hebben. Door de pixelgegevens te herkennen, kan VersaWorks 6 de hele afbeelding vullen of vullingen genereren binnen of buiten het afdrukgebied.

Geknipte positie behouden

Met een speciaal hulpmiddel in VersaWorks 6 kunnen gebruikers van flatbedprinters uit de Roland DG LEF-serie afdrukgebieden bijsnijden en isoleren met behoud van de exacte positie op de vlakbed.

Voeg snijlijnen rechtstreeks toe aan de RIP met nieuwe snijlijnfunctie

Maak gesneden gegevens rechtstreeks in VersaWorks 6 door PDF-gegevens uit uw ontwerpbestand te extraheren om als snijlijn te gebruiken. Deze slimme nieuwe RIP-tool biedt intuïtieve nieuwe snijlijnfuncties om afdrukuitvoer nog eenvoudiger te maken.

  • Vectorgegevens wijzigen of vervangen door een snijlijn
  • Een geperforeerde snijlijn maken
  • Opties voor het aanpassen van de hoekvorm en verschuiving
  • Vectorgegevens wijzigen of vervangen door een snijlijn
  • Een geperforeerde snijlijn maken
  • Opties voor het aanpassen van de hoekvorm en verschuiving

Taaklogboeken en netwerkondersteuningsfuncties

Houd inktgebruik, afdruktijd, media-informatie en meer bij met een taaklogboekfunctie in VersaWorks 6 die een getimede en gedateerde record bijhoudt voor het exporteren naar Microsoft Excel. Met andere handige productiefuncties kunt u een onbeperkt aantal clients verbinden via een gedeeld netwerkprinterstuurprogramma voor het uitvoeren van taken en het beheren van de printerstatus.

Uitgebreide PANTONE-bibliotheek en Roland DG Color System

VersaWorks 6 biedt gedetailleerde steunkleurafstemming en geautomatiseerde kleurafstemming van logo’s en andere ontwerpelementen. Het biedt uitgebreide kleurenbibliotheken met ingebouwd Roland DG Color System en ondersteuning van de nieuwste PANTONE-bibliotheken®, nu inclusief extra PANTONE® 2161 (Solid Coated en Uncoated) bibliotheekondersteuning.

Alles wat u wilt in een VersaWorks RIP en meer

VersaWorks 6 zit boordevol nieuwe functies en biedt u ook alle tools die gebruikers verwachten van een VersaWorks RIP. Deze omvatten alle nesting, tiling, mirroring, rotating, resizing en positionering essentials die VersaWorks zo gebruiksvriendelijk maken.

Selecteer een Afleverpunt

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, ga je akkoord met het gebruik ervan.