• Gratis verzending vanaf €75,-
 • Bestel voor 15.59, morgen in huis
 • Vragen? Bel: 023-5483100
 • Bezorging in NL

De Roland Versastudio BN-20 en de Roland Versastudio BN-20A desktop inkjet printer/snijplotters openen een wereld van grafische mogelijkheden, met het hoogste kwaliteitsniveau. Met piëzo-inkjetprintkoppen die tot 1440 dpi printen, produceert de BN-20 Serie prints van uitzonderlijke kwaliteit met vloeiende overgangen, hoge densiteit en diepe beeldverzadiging, ideaal voor fotografische en vectorprints.

Introductie Roland Versastudio BN-20A

De VersaSTUDIO BN-20 is een compact en gebruiksvriendelijk toestel, waarin je materiaal met een maximale snijbreedte van 51 cm kan laden. In ruil voor deze kleine investering krijg je niet alleen een snijplotter en een printer in één maar het opent een wereld aan brede toepassingen voor zowel indoor als outdoor. Denk maar aan signalisatie, stickers, labels, transfers voor textiel, verkoopsdisplays, raamstickers, posters en veel meer.
Meer informatie

Indrukwekkend

Print met een print/snijbreedte van 480 mm en een snijsnelheid van 10 tot 150 mm/s is dit een geïntegreerde workflow. De VersaSTUDIO BN-20 Serie stroomlijnt het productieproces door automatisch contoursnijden van de geprinte uitvoer en elimineert de noodzaak om graphics opnieuw te laden en te positioneren in een afzonderlijke snijplotter. Voor gelamineerde graphics kunnen gebruikers met ons optisch vierpuntsregistratiesysteem Quadralign® prints verwijderen, lamineren en opnieuw laden om ze te snijden. Quadralign lijnt het snijpad automatisch uit om scheefstand en vervorming te voorkomen.

Bekijk de video

Modellen uit de Roland Versastudo BN-20 series

Roland Versastudio BN-20

 • Compacte 508 mm (20 in.) inkjet met geïntegreerd printen en contoursnijden
 • Een veelzijdige oplossing voor het printen van t-shirt graphics, stickers, borden, posters en nog veel meer.
 • Inktopties zijn CMYK, CMYK+W* en CMYK+Mt*
 • Roland DG betrouwbaarheid voor continue, economische productie
Bekijk de BN-20
Waardering 5.00 uit 5
3 reviews 5.490,00

Roland | Posters | Bedrijfskleding | 50 cm

Waardering 5.00 uit 5
1 review 5.820,00

Roland | Posters | Bedrijfskleding | 50 cm

Roland Versastudio BN-20A

 • Compacte 508 mm (20 in.) inkjet met geïntegreerd printen en contoursnijden
 • Een veelzijdige oplossing voor het printen van t-shirt graphics, stickers, borden, posters en nog veel meer.
 • Inktopties zijn CMYK
 • Roland DG betrouwbaarheid voor continue, economische productie
Bekijk de BN-20
NIEUW
Waardering 0 uit 5
Schrijf eerste review 4.990,00

Roland | Posters | Bedrijfskleding | 50 cm

Eenvoudig gebruik

Alle functionaliteit van de BN-20 Series wordt beheerd door de bijgeleverde Roland VersaWorks 6 RIP-software, waarmee gebruikers artwork efficiënt kunnen voorbereiden voor zowel print- als snijfuncties. De BN-20 Serie is een intuïtieve oplossing die de printproductie vereenvoudigt en gebruikers helpt hun output en kosten gemakkelijk te beheren door de vervanging van verbruiksartikelen zoals wissers en contoursnijmessen te controleren. De BN-20 en BN-20A kunnen via de USB-interface worden aangesloten voor optimaal gebruiksgemak.

Eindeloze mogelijkheden

De VersaStudio BN-20 inkjet printer/snijplotter is ideaal voor toepassingen zoals labels, stickers, hittetransfer en affiches en verwerkt met gemak de volgende materialen in rollen tot 20 inch.

Professionele inktopties in een desktop-apparaat

Roland Eco-Sol MAX-inkt biedt een snelle droogtijd, een hoge dichtheid, een breed kleurengamma, robuuste krasbestendigheid, een lage kostprijs per vierkante meter en een brede ondersteuning van media. De BN-20 en BN-20A kunnen worden ingesteld voor het printen op zowel standaard- als luxeartikelen.

ECO-SOL MAX-inkten zijn GREENGUARD Gold-gecertificeerd, om te voldoen aan enkele van ’s werelds strengste normen voor gebruik in scholen en gezondheidszorgomgevingen.Eco-Sol MAX-inkt is verkrijgbaar voor de BN-20 Serie in de volgende configuraties:Voor gebruik met heldere of gekleurde media op verpakkingsprototypes, etiketten, raamdecoratie en andere populaire toepassingen, kan witte inkt worden geprint als steunkleur of als onderlaag om de helderheid en ondoorzichtigheid van full-colour afbeeldingen te vergroten

CMYK+Mt (Metallic*)

Inkt kan worden geprint als een steunkleur of gecombineerd met CMYK om meer dan 500 opvallende metallic en parelmoerkleuren te produceren, met inbegrip van Roland’s Metallic Texture Library van verschillende texture fills

Roland BN-20A

Vierkleuren standaard proceskleuren inkjetprinten

Bekijk meer

Roland BN-20

Voor gebruik met heldere of gekleurde media op verpakkingsprototypes, etiketten, raamdecoratie en andere populaire toepassingen, kan witte inkt worden geprint als steunkleur of als onderlaag om de helderheid en ondoorzichtigheid van full-colour afbeeldingen te vergroten

Metallic inkt kan worden geprint als een steunkleur of gecombineerd met CMYK om meer dan 500 opvallende metallic en parelmoerkleuren te produceren, met inbegrip van Roland’s Metallic Texture Library van verschillende texture fills

1. Snijd hoe jij het wilt

De BN-20 heeft een snijcapaciteit van 300 gram en zorgt voor consistent geïntegreerd contoursnijden zonder de gebruikelijke problemen die typisch zijn voor de sleepmesttechnologie met eenvoudige elektronische ‘omhoog / omlaag’-bedieningselementen. De ingenieuze snijkoptechnologie voorkomt afkaatsing tegen de media als de kracht te hoog wordt ingesteld voor het substraat.

2. Lage onderhoudskosten, hoge betrouwbaarheid

De BN-20 Serie is gebouwd met de bekende betrouwbaarheidsnormen van Roland DG, is uitgerust met vergulde printkoppen om statische elektriciteit te verminderen en verstopping te voorkomen, en met een wissersysteem (patent in aanvraag) om de slijtage van de printkop te verminderen en de levensduur te verlengen. Een geautomatiseerd inktcirculatiesysteem* (patent in aanvraag) vermindert verspilling, voor aanzienlijk lagere bedrijfskosten en een uitzonderlijke beeldkwaliteit op lange termijn.

3. Gemakkelijk media laden

Een vereenvoudigd mediarolsysteem lijnt automatisch de media voor het printen uit. Het intuïtieve systeem detecteert en past automatisch de pinch roll-wielen aan de breedte van de geïnstalleerde media aan en zorgt er zo voor dat die correct geplaatst en opgevolgd wordt. De BN-20 ondersteunt rolmedia van 6 tot 20 inch breed en met een gewicht tot 13 pond.

Zelf designs maken

Je krijgt er de ontwerpsoftware R-Works gratis bij. Met deze software maak je op een heel eenvoudige manier ontwerpen die u kunt afprinten en uitsnijden met de BN-20. Je kunt je eigen designs met tekst en beeld ontwerpen of eenvoudigweg foto’s importeren. Zo maakt je in een handomdraai originele designs.

VersaWorks 6 RIP Software

VersaWorks 6 breidt uw printmogelijkheden uit en maximaliseert de kracht van uw Roland-machines met nieuwe, krachtige functies.

 • Harlequin RIP dual-core engine en native 64-bits processing voor de effectieve verwerking van complexe PDF’s met schaduwen en transparanten
 • Intuïtieve gebruikersinterface met drag-and-drop functionaliteit
 • Vijf printwachtrijen en de mogelijkheid om onbeperkte wachtrij-instellingen op te slaan
 • Genereer speciale kleurlagen direct in de RIP, zoals Wit, Gloss en andere speciale inktlagen
 • Ingebouwde Pantone- en Roland Color-spotkleurenbibliotheken
 • De Printer Color Matching functie is compatibel met de nieuwe VW-S1-densitometer
 • Voeg automatisch contourlijnen toe met de Job Assistant Tool om bestanden nog eenvoudiger te snijden
 • Vervang steunkleuren met behulp van de Roland EGS Color System Library

Kleurrijke geprinte en gesneden hittetransfers

Om winst te maken op gepersonaliseerde kleding in kleine oplages hebt u een veelzijdige en gebruiksvriendelijke printer nodig. En dan is de VersaStudio BN-20 de perfecte keuze. Deze betaalbare printer garandeert een levendig resultaat, snijdt de contouren en kan worden gebruikt met metallic inkt. Kies voor ons gespecialiseerd hittetransfer materiaal (TR-TTRH-PUM-25-500) en Transfer Tape Medium Tack (TR-TRAN-TAP-25-500), die specifiek zijn ontworpen om te werken met de Eco-Sol MAX inkt voor geprinte en uitgesneden inkjettransfers op kledingstukken in katoen of katoenmix.

Eigen labels

ECO-SOL MAX metallic inkten* kunnen etiketten een extra dimensie geven door steunkleuren te printen in een breed spectrum van gemengde metallic tinten, waaronder brons, zilver en goud, alsook luxueuze parelmoereffecten. Het maken van verbluffende high-end labels is nog nooit zo eenvoudig geweest, en in combinatie met ECO-SOL MAX witte inkt* is het gebruik van de VersaSTUDIO BN-20 en BN-20A voor de productie van labels heel eenvoudig.

Opvallende decals

De BN-20 serie desktop printers/snijplotters zijn ideaal voor het produceren van full-colour logo’s, stickers en een grote verscheidenheid aan andere print&cut graphics. De BN-20 en BN-20A stroomlijnen het productieproces door automatisch contoursnijden van geprinte graphics, waardoor het niet langer nodig is om afbeeldingen opnieuw te laden en te positioneren. Voor graphics die moeten worden gelamineerd, stelt ons Quadralign® vierpunts optisch registratiesysteem gebruikers in staat om prints te verwijderen, te lamineren en ze gewoon opnieuw te laden voor nauwkeurig snijden. Quadralign® lijnt het snijpad automatisch opnieuw uit en compenseert scheefstand en vervorming voor een perfecte snede, telkens weer.

Contoursnijden Raamgraphics

De BN-20 Serie beschikt over de geïntegreerde print&cut technologie van Roland, waardoor gebruikers kunnen werken met een naadloze productiecyclus in één stap voor zowel het printen in hoge resolutie als het contoursnijden, vereist om gesofisticeerde raamdecoratie te produceren. Machines die zijn uitgerust met ECO-SOL MAX White-inkt* kunnen ook witte tekst, graphics en andere accenten produceren op een verscheidenheid aan heldere en reflecterende media die vaak worden gebruikt voor raamdecoratie.

Heb je vragen over de nieuwe Roland BN-20A? Stel je vraag hieronder. Onze specialisten beantwoorden graag je vragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Naast functionele cookies, waardoor de website goed werkt, plaatsen we ook analytische cookies om onze website elke dag weer een beetje beter te maken. Als je onze website in volle glorie wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Dat doe je door op 'Accepteren' te klikken.