Nieuwe TheMagicTouch Witte Toner Transfers

Verbeter uw ontwerpen met onze nieuwe TheMagicTouch White Toner Transfer, een baanbrekende oplossing die uw creativiteit naar nieuwe hoogten brengt. Ervaar een wereld van levendige kleuren, transparante positionering en ongeëvenaarde wasbaarheid tegen aantrekkelijke prijzen.

De budgetvriendelijke White Toner Transfer!

  • Breng kleur tot leven: Versterk je ontwerpen met intens wit, waardoor elke tint nog sprankelender wordt. TheMagicTouch White Toner Transfers laten je kleuren opvallen en fascineren, waardoor je creaties echt in het oog springen.
  • Transparante film: Ervaar het gemak van een transparante film voor moeiteloze positionering van je ontwerp.
  • Superieure tonerbinding: We hebben de instellingen van TheMagicTouch Software volledig geoptimaliseerd, wat zorgt voor een ongeëvenaarde samenstelling van de toners. Je kunt erop vertrouwen dat je ontwerpen er fantastisch uitzien.
  • Ultieme wasbaarheid: Zeg vaarwel tegen vervaging en afschilferen. TheMagicTouch White Toner Transfers hebben een robuuste hechtingsmix die ontelbare wasbeurten kan doorstaan zonder de kwaliteit aan te tasten. Je ontwerpen blijven briljant en intact, en behouden hun oorspronkelijke aantrekkingskracht.

Op zoek naar een kosteneffectieve oplossing voor de transfers van uw witte tonerprinter? Zoek niet verder. We zijn verheugd deze aantrekkelijk geprijsde transfer toe te voegen aan onze hoogwaardige Premium witte tonertransfers.

Beste verkoopprijs

Wij begrijpen het belang van kostenbesparingen. TheMagicTouch WTT – Film + Papier biedt een oplossing voor iedereen die prijs stelt op lage prijzen.

Kwaliteitsoverdrachten

Ondanks de budgetvriendelijke prijs doet dit transferpapier geen concessies aan de kwaliteit. Je afdrukken zien er levendig en professioneel uit.

Eenvoudig te gebruiken

Dit product is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten en is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Veelzijdige toepassingen

Gepersonaliseerde kleding, promotieartikelen of unieke projecten, met TheMagicTouch WTT – Film + Papier kun je het allemaal aan.

Laat je fantasie spreken

Ontdek vandaag nog de magie van onze nieuwe witte tonertransfer, speciaal ontworpen voor OKI-printers met witte toner! Laat uw creativiteit de vrije loop en geef uw ontwerpen een sprankelende uitstraling met onze levendige kleuren.

Bestel het gelijk

Kies voor TheMagicTouch WTT – Film + Papier voor een budgetvriendelijke optie met geweldige verkoopprijzen die jouw prints laten opvallen. Of je nu afdrukt voor zakelijke of persoonlijke projecten, deze nieuwe transferpapieren hebben alles wat je nodig hebt.

De MagicTouch T-pad is een witte, zachte rubberen mat. Het wordt aanbevolen voor gebruik met bepaalde transferpapieren om de warmte onder controle te houden.

NIEUW
(0) Vanaf 19,95

De nieuwe White Toner Transfer vertegenwoordigt de nieuwste innovatie op de transferpapiermarkt. Een snelle verwerking, aantrekkelijk in prijs en voorzien van een transparante film.

(0) 8,99

De MagicTouch T.Seal is het best bewaarde geheim voor nabewerking van prints omdat het zorgt voor een mooi eindresultaat en optimale wasbaarheid.

Probeer de nieuwe functies van TheMagicTouch Software

FREE TRIAL
(0) 0,00

Deze proefversie biedt niet alleen veelzijdigheid op het gebied van talen en instellingen, maar stroomlijnt ook het hele afdrukproces, waardoor het handiger en aangenamer wordt

(0) 99,95

TheMagicTouch Software Basic, gecombineerd met TheMagicTouch-transferpapier en OKI C650, OKI C844 of Ricoh P C301W, opent een wereld van ongekende mogelijkheden.

(0) 349,00

TheMagicTouch Software, gecombineerd met TheMagicTouch-transferpapier en OKI Pro8432WT, opent een wereld van ongekende mogelijkheden.

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt