Portrait 3

Filter

Resultaat 1–24 van de 72 resultaten wordt getoond

NIEUW
(0) 133,90

De Portrait is een compacte machine waarmee je doe-het-zelfprojecten met ongelooflijke precisie kunt maken. Van het snijden van labels tot het maken van aangepaste stickers, het silhouetportret is een hulpmiddel dat elke maker zou moeten hebben.

Grey
Navy
Pink
Red
(0) 6,99

De stofkap grijs past precies om je Silhouette Portrait, waardoor hij stofvrij blijft en beschermd is wanneer hij niet in gebruik is.

(0) 11,99

Met de AutoBlade hoeft u uw mes niet handmatig aan te passen.

(0) 23,99

Met het mes van 1 mm snijdt u materialen zoals karton, vinyl, warmteoverdrachtsmateriaal, stickervellen en meer.

(0) 25,99

De Silhouette Blade 2 mm is ideaal voor het snijden van dikkere materialen, zoals ambachtelijk schuim samen met andere geselecteerde zachte materialen tot 2 mm dik.

Het Silhouette Cameo Kraft lemmet is geschikt voor het snijden van speciale ambachtelijke materialen.

(0) 12,99

De Silhouette Portrait snijmat is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

(0) 12,99

De Silhouette Portrait snijmat CUT-MAT-8ST is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

(0) 14,99

De Silhouette Portrait snijmat CUT-MAT-PIX8-3T is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

(0) 43,99

Gebruik de toepassing Silhouette Connect™ om uw Silhouette-snijmachine aan te sluiten op Adobe Illustrator® of CorelDRAW.®

(0) 4,99

Cross Cutter voor Roll-Feeder is een gereedschap dat wordt gebruikt in combinatie met de silhouette snijmachines.

(0) 12,99

Crosscutter (2e generatie) is een gereedschap dat wordt gebruikt in combinatie met de silhouette snijmachines.

(0) 8,99

De Silhouette Portrait snijmat CUT-STRP-POR is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

Grey
White
(0) 6,99

Duct Tape Sheets bieden het werkelijke oppervlakteuiterlijk en het gevoel van ducttape, alleen voor inkjetprinters, Set van 5 vellen.

Black
White
(0) 18,99

Silhouette Heat Transfer black kan worden aangebracht op verschillende stoffen oppervlakken, zoals t-shirts, truien of tassen.

(0) 34,99

De Heat Transfer Starter Kit is een geweldige manier om aan de slag te gaan met het maken van warmteoverdrachtsprojecten.

(0) 9,99

Breng afgedrukte afbeeldingen over op harde oppervlakken, zoals hout, baksteen en beton, alleen voor laserpinters, set van 2 vellen.

(0) 6,99

Kunstleren lakens voelen en zien eruit als leer. Geweldig voor het maken van versieringen met het uiterlijk en het gevoel van leer, Set van 3 lakens.

(0) 9,99

Bedrukbare Fabric Heat Transfer voor elk katoenen stofoppervlak voor uitsluitend gebruik met een inkjetprinter, set van 2 vellen.

(0) 9,99

Media Spaanplaat om dimensie en stijfheid toe te voegen aan een verscheidenheid aan projecten, set van 25 vellen.

(0) 9,99

Krasstickervellen hebben een zelfklevende folie met een ondoorzichtige coating. Set van 5 vellen.

(0) 9,99

Kraslotsticker met een zelfklevende folie met een ondoorzichtige coating, set van 5 vellen

(0) 9,99

Verander je Silhouette machine in een schets- en tekenmachine met de leuke en kleurrijke SILH-PEN-START-3T-B Sketch pennen, set van 8 stuks.

(0) 6,99

Verander je Silhouette machine in een schets- en tekenmachine met de leuke en kleurrijke SILH-PEN-BLK-3T-B Sketch pennen.

Selecteer een Afleverpunt