Cameo 4 Plus

Filter

Resultaat 1–24 van de 81 resultaten wordt getoond

-10%
(0) 395,00

De Silhouette Cameo 4 Plus is de voorkeurskeuze voor diegenen die extra maaibreedte nodig hebben. Het formaat van 38 cm is geschikt voor HTV, vinyl en andere Silhouette-toepassingen.

Is je Silhouette Regular Blade cutter mes bot, of ben je op zoek naar een reserve mes? Vervang het gewoon.

(0) 23,99

Met het mes van 1 mm snijdt u materialen zoals karton, vinyl, warmteoverdrachtsmateriaal, stickervellen en meer.  

(0) 25,99

De Silhouette Blade 2 mm is ideaal voor het snijden van dikkere materialen, zoals ambachtelijk schuim samen met andere geselecteerde zachte materialen tot 2 mm dik.

(0) 38,99

Het roterende mes biedt een alternatieve snijmethode door het mes over het materiaal te rollen.

Het Silhouette Cameo Kraft lemmet is geschikt voor het snijden van speciale ambachtelijke materialen.

(0) 12,99

De Silhouette Punch Tool voor de Silhouette Cameo 4 maakt het pellen van folies een stuk eenvoudiger.

(0) 12,99

De Silhouette Portrait snijmat is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

Uitverkocht
(0) 14,99

De Silhouette Portrait snijmat CUT-MAT-PIX8-3T is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

(0) 22,95

De mat heeft een licht kleefniveau om dunnere materialen, zoals kopieerpapier, vast te houden. De mat heeft een geprint raster dat samenvalt met een virtuele mat op het scherm in de Silhouette Studio-software® voor meer gebruiksgemak.

(0) 22,95

De mat heeft een standaard kleefniveau om materialen, zoals flexfolie en vinylsoorten, vast te houden. De mat heeft een geprint raster dat samenvalt met een virtuele mat op het scherm in de Silhouette Studio-software® voor meer gebruiksgemak.

(0) 22,95

De mat heeft een sterke kleefniveau om dikkere materialen, vast te houden. De mat heeft een geprint raster dat samenvalt met een virtuele mat op het scherm in de Silhouette Studio-software® voor meer gebruiksgemak.

(0) 43,99

Gebruik de toepassing Silhouette Connect™ om uw Silhouette-snijmachine aan te sluiten op Adobe Illustrator® of CorelDRAW.®

(0) 4,99

Cross Cutter voor Roll-Feeder is een gereedschap dat wordt gebruikt in combinatie met de silhouette snijmachines.

(0) 12,99

Crosscutter (2e generatie) is een gereedschap dat wordt gebruikt in combinatie met de silhouette snijmachines.

Grey
White
(0) 6,99

Duct Tape Sheets bieden het werkelijke oppervlakteuiterlijk en het gevoel van ducttape, alleen voor inkjetprinters, Set van 5 vellen.

Black
White
(0) 18,99

Silhouette Heat Transfer black kan worden aangebracht op verschillende stoffen oppervlakken, zoals t-shirts, truien of tassen.

(0) 34,99

De Heat Transfer Starter Kit is een geweldige manier om aan de slag te gaan met het maken van warmteoverdrachtsprojecten.

(0) 9,99

Breng afgedrukte afbeeldingen over op harde oppervlakken, zoals hout, baksteen en beton, alleen voor laserpinters, set van 2 vellen.

(0) 6,99

Kunstleren lakens voelen en zien eruit als leer. Geweldig voor het maken van versieringen met het uiterlijk en het gevoel van leer, Set van 3 lakens.

(0) 9,99

Bedrukbare Fabric Heat Transfer voor elk katoenen stofoppervlak voor uitsluitend gebruik met een inkjetprinter, set van 2 vellen.

(0) 9,99

Media Spaanplaat om dimensie en stijfheid toe te voegen aan een verscheidenheid aan projecten, set van 25 vellen.

(0) 9,99

Krasstickervellen hebben een zelfklevende folie met een ondoorzichtige coating. Set van 5 vellen.

(0) 9,99

Kraslotsticker met een zelfklevende folie met een ondoorzichtige coating, set van 5 vellen

Selecteer een Afleverpunt