Cameo 3

Filter

Resultaat 1–24 van de 83 resultaten wordt getoond

POPULAIR
(23) 11,99

Deze Silhouette AutoBlade Type A is exclusief voor de Cameo 3 and Portrait 2.

Is je Silhouette Regular Blade cutter mes bot, of ben je op zoek naar een reserve mes? Vervang het gewoon.

(0) 19,95

De Silhouette Deep Blade wordt gebruikt om dikke materialen te snijden met de Silhouette Cameo cutter zoals: ambachtelijk schuim en karton.

(0) 19,99

De Silhouette Premium Blade is een duurzaam mesje en gaat 3 keer zo lang mee. Als je een hekel hebt aan het vervangen van een mesje, dan is dit mesje iets voor jou.

(0) 13,95

De mat heeft een licht kleefniveau om dunnere materialen, zoals kopieerpapier, vast te houden. De mat heeft een geprint raster dat samenvalt met een virtuele mat op het scherm in de Silhouette Studio-software® voor meer gebruiksgemak.

(0) 13,95

De mat heeft een gemiddeld kleefniveau om materialen, zoals flexfolie en vinyl soorten, vast te houden. De mat heeft een geprint raster dat samenvalt met een virtuele mat op het scherm in de Silhouette Studio-software® voor meer gebruiksgemak.

(0) 13,95

De mat heeft een sterk kleefniveau om stof en andere dikkere materialen vast te houden. De mat heeft een geprint raster dat samenvalt met een virtuele mat op het scherm in de SIlhouette Studio-software® voor meer gebruiksgemak.

(0) 17,95

De mat heeft een gemiddeld kleefniveau om materialen, zoals flexfolie en vinyl soorten, vast te houden. De mat heeft een extra lengte van 60 cm.

(0) 11,99

De Silhouette Portrait snijmat is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

(0) 11,99

De Silhouette Portrait snijmat CUT-MAT-8ST is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

(0) 13,95

De Silhouette Portrait snijmat CUT-MAT-PIX8-3T is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

(0) 13,95

De Silhouette Portrait snijmat CUT-MAT-PIX12-3T is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait om materialen op hun plaats te houden.

(0) 43,99

Gebruik de toepassing Silhouette Connect™ om uw Silhouette-snijmachine aan te sluiten op Adobe Illustrator® of CorelDRAW.®

(0) 4,99

Cross Cutter voor Roll-Feeder is een gereedschap dat wordt gebruikt in combinatie met de silhouette snijmachines.

(0) 14,99

Crosscutter (2e generatie) is een gereedschap dat wordt gebruikt in combinatie met de silhouette snijmachines.

Grey
White
(0) 6,99

Duct Tape Sheets bieden het werkelijke oppervlakteuiterlijk en het gevoel van ducttape, alleen voor inkjetprinters, Set van 5 vellen.

Black
White
(0) 18,99

Silhouette Heat Transfer black kan worden aangebracht op verschillende stoffen oppervlakken, zoals t-shirts, truien of tassen.

(0) 34,99

De Heat Transfer Starter Kit is een geweldige manier om aan de slag te gaan met het maken van warmteoverdrachtsprojecten.

(0) 9,99

Breng afgedrukte afbeeldingen over op harde oppervlakken, zoals hout, baksteen en beton, alleen voor laserpinters, set van 2 vellen.

(0) 6,99

Kunstleren lakens voelen en zien eruit als leer. Geweldig voor het maken van versieringen met het uiterlijk en het gevoel van leer, Set van 3 lakens.

(0) 9,99

Bedrukbare Fabric Heat Transfer voor elk katoenen stofoppervlak voor uitsluitend gebruik met een inkjetprinter, set van 2 vellen.

(0) 9,99

Media Spaanplaat om dimensie en stijfheid toe te voegen aan een verscheidenheid aan projecten, set van 25 vellen.

(0) 9,99

Krasstickervellen hebben een zelfklevende folie met een ondoorzichtige coating. Set van 5 vellen.

(0) 9,99

Kraslotsticker met een zelfklevende folie met een ondoorzichtige coating, set van 5 vellen

Selecteer een Afleverpunt