Silhouette

Filter

Resultaat 1–24 van de 125 resultaten wordt getoond

Silhouette America maakt precisiemachines en krachtige software die zijn ontworpen om doe-het-zelvers en kleine bedrijven te ondersteunen. Ontdek de creatieve wereld van Silhouette. Koop desktopsnijmachines, waaronder de Silhouette Cameo® plus onze selectie snijmaterialen en andere speciale media.

(0) 12,99

De Silhouette Portrait Cutting Mat is bedoeld voor gebruik met de Silhouette Portrait® 4 om materialen op hun plaats te houden bij het verzenden van opdrachten naar de Silhouette-machine.

NIEUW
Bianco Carara
Classic White
Matte Black
Matte Pink
(0) 288,00

Met geheel nieuwe bijgewerkte techniek is de Silhouette Cameo 5 de snelste, meest nauwkeurige en stilste machine in de line-up van Silhouette.

NIEUW
Uitverkocht
(0) 412,39

Dankzij de geheel vernieuwde en bijgewerkte techniek is de Cameo 5 de snelste, meest nauwkeurige en stilste machine in de line-up van Silhouette.

-25%
Black
Pink
White
(40) 199,50

De Silhouette Cameo 4 snijplotter biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het de voorkeurskeuze is voor zowel professionals als hobbyisten die willen beginnen met HTV of vinyl.

-10%
(0) 395,00

De Silhouette Cameo 4 Plus is de voorkeurskeuze voor diegenen die extra maaibreedte nodig hebben. Het formaat van 38 cm is geschikt voor HTV, vinyl en andere Silhouette-toepassingen.

(0) 499,00

De Silhouette CAMEO® 4 Pro (61 cm) biedt een indrukwekkende maaibreedte van 61 cm, perfect voor degenen die een grotere snijruimte nodig hebben.

NIEUW
(0) 133,90

De Portrait is een compacte machine waarmee je doe-het-zelfprojecten met ongelooflijke precisie kunt maken. Van het snijden van labels tot het maken van aangepaste stickers, het silhouetportret is een hulpmiddel dat elke maker zou moeten hebben.

NIEUW
(0) 189,25

Silhouette Portrait4 is geschikt voor een breed scala aan materialen en verschillende formaten, waardoor grenzeloze creatieve mogelijkheden ontstaan.

NIEUW
(0) 412,39

De Curio 2 is de eerste precisiesnijmachine in zijn soort met een flatbed die is ontworpen voor onbeperkte mogelijkheden voor makers.

Grey
Navy
Pink
Red
(0) 7,99

De stofkap grijs past precies om je Silhouette Portrait, waardoor hij stofvrij blijft en beschermd is wanneer hij niet in gebruik is.

NIEUW
(0) 90,90

De innovatieve draadloze Heat Pen brengt folie Hotstampfolie permanent aan op geselecteerde projectoppervlakken, zoals kunstleer of karton.

NIEUW
(0) 9,99

De elektrostatische beschermfolie is vereist bij gebruik, enerzijds van de elektrostatische lade voor Curio 2 en anderzijds voor de elektrostatische matten voor de Cameo 5.

Uitverkocht
(0) 39,99

De Debris Tray is een optioneel accessoire voor de Curio 2. Deze Debris Tray kan de standaard Electrostatic Tray vervangen die bij de Curio 2 wordt geleverd.

POPULAIR
(23) 11,99

Deze Silhouette AutoBlade Type A is exclusief voor de Cameo 3 and Portrait 2.

(0) 11,99

Met de AutoBlade hoeft u uw mes niet handmatig aan te passen.

Is je Silhouette Regular Blade cutter mes bot, of ben je op zoek naar een reserve mes? Vervang het gewoon.

(0) 23,99

Met het mes van 1 mm snijdt u materialen zoals karton, vinyl, warmteoverdrachtsmateriaal, stickervellen en meer.  

(0) 25,99

De Silhouette Blade 2 mm is ideaal voor het snijden van dikkere materialen, zoals ambachtelijk schuim samen met andere geselecteerde zachte materialen tot 2 mm dik.

(0) 19,95

De Silhouette Deep Blade wordt gebruikt om dikke materialen te snijden met de Silhouette Cameo cutter zoals: ambachtelijk schuim en karton.

(0) 19,99

De Silhouette Premium Blade is een duurzaam mesje en gaat 3 keer zo lang mee. Als je een hekel hebt aan het vervangen van een mesje, dan is dit mesje iets voor jou.

(0) 38,99

Het roterende mes biedt een alternatieve snijmethode door het mes over het materiaal te rollen.

Het Silhouette Cameo Kraft lemmet is geschikt voor het snijden van speciale ambachtelijke materialen.

(0) 24,95

De diepte van deze kraft blade is 3 mm en speciaal ontworpen om te profiteren van de grotere ruimte die de Cameo 4 en 5 heeft om zelfs dikkere materialen te snijden.

(0) 12,99

De Silhouette Punch Tool voor de Silhouette Cameo 4 maakt het pellen van folies een stuk eenvoudiger.

Selecteer een Afleverpunt