Poli-Tape

Filter

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Poli-Flex 4675 maakt het mogelijk om donker textiel of stoffen te bedrukken in combinatie met een sublimatieprinter.

Apple Green
Aqua Green
Azure
Baby Pink
Beige
Black
+51
(22) Vanaf 7,99

POLI-FLEX® TURBO® is een polyurethaan transferfilm met een extreme kleefkracht voor een snelle toepassing op textiel bij lage temperaturen, gekenmerkt door zijn extreme kleefkracht.

(0) 75,00

De Poli-tack 853 applicatietape is een transparante tape om bedrukbare flexfolie op textiel over te brengen en is licht klevend.

(2) Vanaf 75,00

De Poli-Tape applicatietape 854 is een transparante tape om bedrukbare flexfolie op textiel over te brengen en is sterk hechtend.

Fluor Blue
Fluor Green
Fluor Orange
Fluor Pink
Fluor Yellow
Gold
+5
(7) Vanaf 8,29

De Poli-Flex BlockOut Soft is een sublijst top flex en heeft een sterke zelfklevende drager waarmee je kleine en gedetailleerde ontwerpen kunt plotten op donkere polyester kleding.

Black Carbon
Camouflage
Gold Carbon
Leopard
Silver Carbon
White Carbon
+1
(12) 10,99

De Poli-Flex-afbeelding is een hoogwaardige en veelzijdige HTV, met patronen in Camouflage, Zebra, Leopard en Carbon.

Black
Bordeaux
Cobalt
Dark Green
Gold
Green
+9

De Poli-Flex Nylon heeft een speciale lijmlaag waarmee je nylon, vuilafstotende en waterafstotende stoffen of onbekende coating kunt bedrukken.

Antique Gold
Antique Silver
Apple Green
Aqua Green
Aubergine
Azure
+43
(33) Vanaf 6,99

Poli-Flex Premium is een traditioneel Heat Transfer Vinyl (HTV) dat bekend staat om zijn uitzonderlijke wasbaarheid en sterke lijmlaag.

Premium Reflex
Reflex Black
Reflex Blue
Reflex Gold
Reflex Green
Reflex Nylon
+7
(5) Vanaf 11,99

De Poli-Flex Reflex is een reflecterend, gecertificeerd HTV (warmteoverdrachtsvinyl) met een sterke lijmdrager waarmee u kleine en gedetailleerde ontwerpen kunt plotten.

Black
Cobalt
Green
Red
White
Yellow

De Poli-Flex Stretch Flex is een flexfilm die is ontworpen voor zeer rekbare stoffen, waarin lycra of elastaan is verwerkt.

Glitter Black
Glitter Blue
Glitter Gold
Glitter Green
Glitter Pink
Glitter Red
+1

Poli-Flex Glitter is een hoogwaardig warmteoverdrachtsvinyl (HTV) dat een subtiel maar elegant glittereffect toevoegt aan uw projecten, zonder uw ontwerpen te overheersen.

Black
Gold
Red
White
(0) 8,99

De Poli-Flex glossy is een flexfilm die zich kenmerkt door het hoogglans effect. Het heeft een sterke zelfklevende drager waarmee u kleine en gedetailleerde ontwerpen kunt plotten.

(0) 7,99

Het Poli-Flex Krijtbord 4950 is een schoolbord HTV om een oneindig aantal keren te herschrijven of om leuke, grappige of commerciële teksten met de hand te schrijven.

(0) Vanaf 79,90

De Turbo Print 4036 Matt is een bedrukbare HTV ontworpen voor licht en donker textiel. Het beschikt over een sterke zelfklevende drager, ideaal voor ingewikkelde details, en zorgt voor een snelle verwerking.

(0) Vanaf 72,90

De Turbo Print 4010-S Blockout is een bedrukbare HTV voor licht en donker textiel. Gekenmerkt door een sterk klevende drager.

(3) Vanaf 64,90

De Ultimate Print Soft 4030 Matt is een bedrukbare HTV voor licht en donker textiel met een semi-matte afwerking, samen met een niet-klevende drager.

(2) Vanaf 64,90

De Ultimate Print Soft 4031 Gloss is een bedrukbare HTV voor zowel licht als donker textiel, samen met een hoogglanzende afwerking.

(0) Vanaf 64,90

De Ultimate Print Soft 4032 Matt is een bedrukbare HTV voor licht en donker textiel, samen met een sterke lijmdrager.

(1) Vanaf 64,90

De Ultimate Print Supersoft 4033 Matt is een witte HTV-folie voor licht en gekleurd textiel met een semi-matte afwerking, geprezen om de ultradunne en zachte folie.

(0) Vanaf 64,90

De Ultimate Print Transparent Soft 4034 Mat is een transparante HTV, geschikt voor het bedrukken van witte vrijetijdskleding, sportkleding, tassen en promotionele artikelen

(0) Vanaf 67,95

De Ultimate Print Nylon 4035 is een bedrukbare HTV ontworpen voor gebruik op zowel licht als donker textiel, speciaal ontworpen voor buitentoepassingen en nylon stoffen.

Uitverkocht
(0) Vanaf 97,50

De Solvent Flock 5905 is een robuuste bedrukbare flockfolie ontworpen voor eco-solvent printers en is geschikt voor het bedrukken van zowel licht als donker textiel.

(0) 1,49

De Poli-Flex premium kleurenkaart bestaat uit de originele kleuren van de Poli-Flex Premium, Block-Out en Stretch flex folie.

(0) 1,49

De Poli-tape kleurenkaarten zijn een essentieel hulpmiddel voor het nauwkeurig beoordelen van kleuren en zijn onmisbaar voor het maken van een weloverwogen keuze.

Selecteer een Afleverpunt