Toont alle 23 resultaten

(0) Vanaf 22,95

De MagicTouch SPF10 is een transparant, zelfklevend stickervel voor het maken van glanzende full-color stickers. Waterdicht en compatibel met tonerprinters.

(0) Vanaf 18,95

TheMagicTouch SPF12 is een transparant, zelfklevend stickervel voor het maken van matte full-color stickers. Waterdicht en compatibel met tonerprinters.

(0) Vanaf 21,95

De MagicTouch SPF20 is een wit, zelfklevend stickervel voor het maken van glanzende full-color stickers. Waterdicht en compatibel met tonerprinters.

(0) Vanaf 19,95

De MagicTouch SPF22 is een wit, zelfklevend stickervel voor het maken van matte full-color stickers. Waterdicht en compatibel met tonerprinters.

(0) Vanaf 19,95

De MagicTouch SPF26HT is een wit, ultra-zelfklevend stickervel dat is ontworpen voor het produceren van full-color stickers met satijnen afwerking. Het is waterdicht en compatibel met tonerprinters.

(0) Vanaf 89,50

De MagicTouch SPF40 Silver is een stickervel dat wordt gebruikt om full colour stickers te maken. Het is zelfklevend, waterdicht en compatibel met kleurenkopieerapparaten en printers op basis van toner.

(0) Vanaf 16,95

Verbeter uw ervaring met het personaliseren van textiel met TheMagicTouch TTC 3.1 - het ultieme transferpapier in één stap, gemaakt om uw witte textiel en stoffen moeiteloos te bedrukken.

(4) Vanaf 49,75

Ontdek de snelle oplossing voor het bedrukken van donker textiel met TheMagicTouch OBM 5.4, het ultra dunne transferpapier bedrukt in één simpele stap zwarte en gekleurde stoffen.

(3) Vanaf 19,95

De award winning TheMagicTouch CPM 6.2 - uw transferpapier in één stap voor het printen op een breed scala aan harde oppervlakken.

POPULAR
(17) Vanaf 22,95

Een hoogwaardige keramische transfer voor het bedrukken van modelbouw, keramiek, glaswerk, speelgoed en diverse andere ambachtelijke toepassingen.

(11) Vanaf 15,99

De baanbrekende en bekroonde TheMagicTouch RST 9.1 - Een professionele oplossing voor het bedrukken van hout en kurk.

(1) Vanaf 39,95

Ontdek TheMagicTouch ORD 8.1, uw transferoplossing in één stap voor het printen van acryl en glas.

(1) Vanaf 29,95

Til je boodschap naar een hoger niveau met TheMagicTouch Tattoo 2.1 - een opmerkelijke oplossing voor tijdelijke tattoos, ontworpen voor zowel de huid als nagels.

NIEUW
(0) Vanaf 79,50

De nieuwe White Toner Transfer vertegenwoordigt de nieuwste innovatie op de transferpapiermarkt. Een snelle verwerking, aantrekkelijk in prijs en voorzien van een transparante film.

EASY STRIP
(11) Vanaf 29,95

Laat je creativiteit de vrije loop met TheMagicTouch WoW 7.8 – een dynamische tweestapstransferoplossing die is ontworpen voor zwart en donker textiel.

(4) Vanaf 26,95

TheMagicTouch T.ONE is een transfer in één stap die wordt gebruikt voor wit en lichtgekleurd textiel en de snelste manier om vrijstaande ontwerpen te printen.

-43%
(0) Vanaf 2,99

Vintage Houten Planx in de vorm van een hart, snel en probleemloos te bedrukken met TheMagicTouch RST transferpapier.

(2) Vanaf 14,90

Set van 10 linnen puzzels ter decoratie, inclusief een verrassingspakket. Verkrijgbaar in diverse maten en puzzelstukjes.

(2) Vanaf 14,95

De sublimatiepuzzel is gemaakt van glanzend wit karton met een polyester coating, waardoor foto's kunnen worden afgedrukt. Verpakt in sets van 5 stuks.

(1) Vanaf 2,99

Creëer je eigen wanddecoratie op maat met onze veelzijdige houten wandplank, perfect om een vintage tintje aan je ruimte toe te voegen.

(1) Vanaf 4,49

Maak je eigen houten klok op maat, gemaakt van witgeverfd grenenhout. Perfect om een vintage tintje aan je ruimte toe te voegen.

(1) Vanaf 2,99

Houten wegwijzer gemaakt van whitewash geverfd grenenhout, speciaal ontwikkeld voor het printen met TheMagicTouch transferpapier.

(0) 23,9529,95

Truepix-sublimatiepapier is een traditioneel sublimatiepapier van hoge kwaliteit dat geschikt is voor gebruik met Epson-, Ricoh- en Sawgrass-printers.

Selecteer een Afleverpunt