FESPA Global Print Expo 2024 Amsterdam - Hall 12 Booth C-20

FESPA Global Print Expo 2024 vindt plaats van 19 tot en met 22 maart in de RAI Amsterdam, Nederland. Het evenement is Europa’s toonaangevende beurs voor zeefdruk, digitaal, grootformaatdruk en textieldruk. Honderden exposanten zullen hun nieuwste innovaties en productlanceringen presenteren op het gebied van grafische, decor-, verpakkings-, industriële en textieltoepassingen.

Wij zien u graag op onze stand C-20 in Hal 12

TheMagicTouch Organization Logo
Bezoek ons

Stand nummer C-20 in Hal 12

Kom ons bezoeken in de RAI in de hoofdstad van Nederland om onze nieuwe producten te zien, live demonstraties te bekijken en vooral om ons persoonlijk te ontmoeten om te chatten, uw feedback te delen en te praten over wat u hebt gemist!

Lancering van

Nieuwe Producten

 • De gamechanger TheMagicTouch WTT Film + Papier
 • Verbeterde TheMagicTouch WOW 7.8
 • Volledig productportfolio van MagiCut
 • DyeSub Magic-sublimatiepapier
 • Nieuw DTF Magic-productportfolio (Direct To Films)
Ontmoet ons

Ons team

Altijd benieuwd wie de mensen achter het merk zijn? Nu is het tijd om ze persoonlijk te ontmoeten!

Een exclusief VIP-ticket winnen? 🎫

Reageer op deze blogpost waarin u uw gepersonaliseerde VIP-ticket aanvraagt en maak kans op één van onze 100 beschikbare VIP-tickets!

FESPA Global Print Expo 2023 Highlights

FESPA 2023 Statistieken

14,776 procent unieke bezoekers, met 22.757 herbezoeken

50% procent van de bezoekers is van plan om binnen twaalf maanden een aankoop te doen

84% procent van de bezoekers bekleedde een beslissingspositie

73% procent van de bezoekers waren managers, eigenaren of directeuren

2 miljard collectief gemiddeld budget voor bezoekers

134 individuele landen waren vertegenwoordigd

FESPA Global Print Expo nodigt u uit

om de steeds groter wordende grootformaat print- & signage-industrieën met ondersteunende functies. Op het terrein van de RAI Amsterdam zal een scala aan educatieve voorzieningen aanwezig zijn. Benadrukt de nieuwste innovaties en bevindingen in de branche. Laat u inspireren door de informatieve en creatieve aspecten van de show die u worden aangeboden over de belangrijkste onderwerpen die u uit de markt wilt halen.

Europese Sign Expo

De European Sign Expo richt zich op alle soorten bewegwijzering, van digitale en traditionele bewegwijzering tot visuele communicatie. Alle nieuwste ontwikkelingen zijn beschikbaar om u te helpen ontdekken wat het beste is voor uw bedrijf.

De signagesector groeit en evolueert voortdurend, wat leidt tot voortdurend nieuwe, innovatieve technologie. De signage-industrie omvat alles wat gefabriceerd, verlicht, 3D, lasersnijders, LED’s, gereedschappen en nog veel meer is.

Als uw bedrijf in deze opdracht past, kijk dan eens naar onze European Sign Expo-website.

Meer details

Sportkleding Pro

Het Sportswear Pro evenement komt voor het eerst naar Amsterdam! Deze show richt zich op de markt voor sport- en vrijetijdskleding en toont de nieuwste technologieën, innovaties en automatisering die nodig zijn voor dit segment.

Binnen het speciale gedeelte van de show zal er een triatlonprogramma zijn, waarin de trends worden aangepakt die de sportkleding- en athleisure-sector vormgeven. Hierbij wordt een scala aan ontwikkelingen besproken, zoals maatwerk, on-demand productie, duurzaamheid en slimme wearables.

Het volledige programma moet nog bekend worden gemaakt, blijf op de hoogte om de line-up te zien!

Meer details

Personalisatie-ervaring

De personalisatie-ervaring keert terug voor het tweede jaar!

Duik diep in de nieuwste ontwikkelingen en technologie op het gebied van gepersonaliseerde printoplossingen. U kunt netwerken met collega’s die zich richten op de manier waarop u personalisatie kunt gebruiken om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Deze sector richt zich op het onderzoeken van de potentiële personalisatiemogelijkheden, of het nu gaat om sportkleding, verpakkingen, klantenbinding of interieur.

Meer details

World Wrap Masters

De enige wereldwijde wrapwedstrijd toont de nieuwste vinylproducten, tools en technieken. Een niet te missen reeks evenementen, die je de kans geeft om te concurreren, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te pronken met collega-wrappers van over de hele wereld.

De wedstrijden worden beoordeeld door experts uit de sector op het gebied van inpakken, ervaren senior trainers in het veld.

Meer details

Personaliseer Make Wear

Een NIEUWE functie voor Amsterdam 2024, Personaliseer Make Wear!

Ontdek geavanceerde technologieën en volledige workflowoplossingen voor on-demand, gepersonaliseerde, duurzame digitale productie van sportkleding en sportgerelateerde merchandise in de slimme fabriek Personalize Make Wear. Bezoekers en afgevaardigden kunnen de volledige productieprocessen voor deze toepassingen verkennen met:

 • Expertgeleide rondleidingen door de productieprocessen;
 • Chatsessies bij het haardvuur met technologie-experts; en
 • Energetische catwalkshows
Meer details

Conferenties

Dit jaar bieden we twee leerconferenties aan, één gewijd aan sportkleding en één gewijd aan personalisatie.

Je kunt meer details vinden over elk:

Sportswear Pro Conference Personalisation Conference

Duurzaamheid in de kijker

We hebben een speciale rubriek samengesteld die alle actuele onderwerpen op het gebied van duurzaamheid in de sector bestrijkt. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, het is nooit te vroeg om aan uw duurzame reis te beginnen.

Content is zowel online als persoonlijk op de beurs beschikbaar. Onze online hub is het hele jaar door beschikbaar, waardoor u de kans krijgt om uzelf te onderwijzen en nieuwe inzichten te ontdekken over kwesties als milieuverantwoordelijkheden,

FESPA spreekt met deskundigen uit de sector over duurzaamheid, waar u mogelijkheden kunt ontdekken om materialen te helpen verminderen, hergebruiken en recyclen en uw kennis kunt verbeteren.

Meer details

Digital Signage-lounge

Dit jaar hebben we een Digital Signage Lounge, waar alle aspecten van Digital Signage worden getoond, gesponsord door Navori Labs, onze Digital Software Signage Partner.

We introduceren Digital Signage in onze printgemeenschap en gebruiken praktijkvoorbeelden van hoe Digital Signage kan worden afgestemd op print via onze belangrijkste sprekers, inhoud en live demo’s.

Het Digital Signage-theater wordt gepositioneerd in het centrum van de European Sign Expo, hal 5.

Bekijk meer

FESPA-feestavond

De FESPA Party Night mag je niet missen! Het is de ultieme netwerkmogelijkheid voor de sector, omringd door live entertainment, muziek, drankjes en geweldig gezelschap!

De locatie in Amsterdam moet nog worden aangekondigd, maar kijk eens naar enkele hoogtepunten van de FESPA Party van vorig jaar!

Meer details

Bezoekers uit 36 landen

De vier gelijktijdig gehouden FESPA 2024-evenementen in Amsterdam, Nederland in maart 2024, zullen een rijke ervaring bieden voor speciale drukkers, waarbij al meer dan 425 exposerende bedrijven hebben bevestigd dat ze zullen deelnemen aan FESPA Global Print Expo 2024, European Sign Expo , Personalisatieervaring en Sportkleding Pro.

Bezoekers kunnen hardwareoplossingen verwachten zoals grootformaat flatbed- en roll-to-roll-printers, zeefdrukcarrousels en een reeks afwerkingsoplossingen van grote exposanten. Bevestigde leveranciers die producten presenteren voor digitale grootformaat-, zeef- en textieldruk zijn Agfa, Brother, Colorjet India, HanGlory, Liyu International, MHM, Mimaki, Roland, Epson, Mutoh, swissQprint en TheMagicTouch.

Hoofd van FESPA Global Print Expo

Michael Ryan geeft commentaar,

“Een van de grootste onderscheidende factoren van de FESPA-evenementen is het werkelijk gevarieerde aanbod aan producten dat wordt getoond. Met onze duidelijke focus op oplossingen voor gespecialiseerde printbedrijven, waaronder grafische producenten, textiel- en industriële drukkers en specialisten op het gebied van visuele communicatie, leveren we een geconcentreerde ervaring waarbij bezoekers alles wat ze nodig hebben in één ruimte kunnen vinden. Met de toevoeging van bewegwijzering, personalisatieoplossingen en technologieën voor de productie van sportkleding kunnen bezoekers zich onderdompelen in een overvloed aan creatieve en commerciële mogelijkheden die direct relevant zijn voor hun bedrijf.”

Registratie voor FESPA Global Print Expo

European Sign Expo, Personalisatie Experience en Sportswear Pro zijn nu live. Toegang tot alle vier de tentoonstellingsruimtes is gratis voor leden van een nationale FESPA-vereniging of FESPA Direct. Niet-leden die zich vóór 19 januari 2024 vooraf registreren met code FESM424, kunnen € 55,- besparen op hun beurstoegang.

Ga voor meer informatie over prijzen en kortingen naar: https://www.fespaglobalprintexpo.com/2024-registration

Ga voor meer informatie over FESPA Global Print Expo 2024 en om u te registreren naar: https://www.fespaglobalprintexpo.com/.

Ga voor meer informatie over European Sign Expo 2024 en om u te registreren naar: https://ese.fespa.com/welcome.

Ga voor meer informatie over Personalisation Experience en om u te registreren naar: https://www.personalizationexperiment.com/

Ga voor meer informatie over Sportswear Pro 2024 en om te registreren naar: https://www.sportswearpro.com/

DIGITAAL

Digitaal printen blijft groeien, sneller dan ooit. Omdat onze producten voortdurend evolueren, weten we hoe belangrijk het is om u in contact te brengen met de juiste bedrijven om uw bedrijf vooruit te helpen en nieuwe mogelijkheden te bereiken.

TEXTIEL

Met de groei van op maat gemaakte on-demand productie zal digitaal textielprinten live worden ervaren op FESPA 2023, inclusief kleding en mode, interieurdecoratie en ontdekken hoe duurzaamheid snel een belangrijk principe van productie wordt.

SCHERM

De ontwikkelingen op het gebied van zeefdruk gaan misschien niet zo snel als die van hun tegenhangers Digitaal en Textiel, maar het belang van zeefdruk, de gaasschermen, rakels en inkten is nog steeds van vitaal belang voor de verschillende producten en industriële toepassingen die we dagelijks gebruiken.

/p>

Vragen die je misschien nog hebt

FESPA Global Print Expo 2023 is geschikt voor elke print- en signageprofessional, van studenten en stagiaires, printkopers en marketeers tot senior inkopers en CEO’s.

Grafische producenten, makers en installateurs, interieurontwerpers en decorateurs, signmakers en producenten, T-shirtprinters en borduurders zijn slechts enkele van de printspecialisten die aanwezig zullen zijn.

Wat zijn de voordelen van deelname?

Toegang tot honderden wereldwijde exposanten, allemaal onder één dak, waar de allernieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van machines, software, verbruiksartikelen en toepassingen worden getoond
Ontdek de nieuwste trends in de sector, inzichten in de markt en waar deze naartoe gaat, en tips & technieken die u op uw bedrijf kunt toepassen
Netwerk met gelijkgestemde professionals die allemaal graag face-to-face zaken willen doen en nieuwe relaties willen verkennen om uw zakelijke aanbod te verbeteren

De Global Print Expo bestrijkt alle printgebieden, niet beperkt tot digitaal printen, textiel- en zeefdruk. Installateurs, interieurontwerpers, t-shirtprinters & borduursters en grafische producenten dragen allemaal bij aan deze prachtige evoluerende industrie.

Je kunt een scala aan nieuwe technologieën zien, waarbij exposanten de nadruk leggen op duurzaamheid, efficiëntie en personalisatie.

Het is een geweldige kans voor u om te netwerken met professionals binnen de branche, kansen te creëren en de nieuwste software, machines en applicaties te onderzoeken die worden gebruikt om uw zakelijke aanbod te verbeteren.

14 reacties op “FESPA Global Print Expo 2024 Amsterdam – Hall 12 Booth C-20

  • Avatar foto
   Ben zegt:

   Hi Zaid,

   Bedankt voor je reactie!

   Je staat als eerste op de lijst, en als eerste reageren maakt de beste indruk! 😉

   We stellen de winnaar(s) op de hoogte per e-mail en we zien je natuurlijk graag verschijnen in Hal 12 – standnummer C-20.

   Voor openingstijden en meer informatie over de beurs kan je hier terecht.

   Tot op de Fespa beurs!

   Groet,

   Ben

 1. Rianne zegt:

  Ik ben reuze benieuwd naar jullie nieuwe ontwikkeling van de WTT.

  10 jaar geleden gestart en mijn gehele business bij jullie aangeschaft. De doos met WOW zit nog steeds vol omdat ik het te omslachtig vond en het al gauw naast me neer heb gelegd en niet meer naar omgekeken oeps…

  Ik maak zo nu en dan gebruik van de OBM. En moet eerlijk zijn dat ik ook wel aan het kijken ben voor DTF. Omdat ik graag meer kwaliteit zou willen halen met betrekking tot wassen.

  Niet alle klanten volgen netjes mijn wasvoorschrift die ze erbij krijgen op haha… Ik ben dan ook benieuwd hoe dit zal zijn met de WTT.

  Het valt wel precies met mijn verjaardag… dus even kijken welke dag ik langs zou kunnen komen.

  Een gokje wagen op een vrijkaartje is altijd leuk dan hoeven we er nog maar 1 bij te scoren voor mijn partner, scheelt weer…

  • Avatar foto
   Maria zegt:

   Hey Rianne,

   Wij staan ook te springen om het nieuwe TheMagicTouch WTT Film + Paper te laten zien, daarom hebben we onze stand zo ingedeeld dat er ook verschillende demonstraties worden gegeven.
   We zullen (speciaal voor jou) het verschil laten zien tussen het TheMagicTouch WTT Film + Papier en (het flink verbeterde) TheMagicTouch WOW 7.8.

   Wist je dat we twee hele gemakkelijke ‘How-To’ video’s hebben gemaakt?

   How-To video van TheMagicTouch WOW 7.8
   How-To video van TheMagicTouch WTT Film + Papier

   Trek die doos maar snel tevoorschijn en vergeet niet nieuwe SpaceControl Software te downloaden.

   We zullen kijken of we een klein taartje kunnen regelen zodat we je verjaardag kunnen vieren 🎉.
   Als bezoeker ontvang je op onze stand C-20 in Hal 12 in ieder geval een hele aantrekkelijke kortingscode dus dat is sowieso al een goede reden om onze stand te bezoeken.

   Je staat op de lijst om een gratis VIP ticket(s) te winnen! 🏆💪

   We zien je bij de FESPA Global Print Expo 2024.

   Groet,

   Maria

   • Rianne zegt:

    Hoi Maria,

    Bedankt voor de tip van de filmpjes!

    Misschien moet ik dat toch eens gaan doen. Nu heb ik wel de OKI printer maar dan zonder wit functie omdat die toen der tijd (10 jaar terug) net uit was en nog niet binnen mijn budget lag…

    Dus ik vond het vooral een gedoe met al die handelingen die ik moest verrichten om het wit passend te krijgen.

    Die space control heb ik eigenlijk ook nooit gebruikt, schaam schaam. Maar zal zeker de update downloaden zag zojuist ook een mailtje daarover. 😅

    Omdat ik snel overstapte naar flex en met silhouette aan de gang ging. Hier draait eigenlijk mijn hele business op…

    En zo nu en dan gebruik ik OBM of bestel DTF transfers.

    Maar ik merk dat het toch weer begint te kriebelen en de vorige keer op de EXPO vond ik de DTF nog te nieuw. En is het ook echt nog een te dure investering voor mij 10.000 den euro’s om uit te geven.

    Ik ben super benieuwd en wacht nog even de win actie af voordat ik dalijk met dubbele kaarten zit haha.

    Dan kom ik zeker even mijn verjaardag bij jullie stand vieren 🥳🎉

    Groetjes Rianne

    • Avatar foto
     Maria zegt:

     Hoi Rianne,

     Vergeet je niet te abboneren om al het nieuws niet te missen!

     Het was 10 jaar geleden inderdaad best nog een uitdaging maar met de komst van de witte toner printers, en de verbeterde transferpapieren is het nu wel heel makkelijk.

     De SpaceControl Software Basic (voor CMYK printers) kan je 14 dagen als gratis trial uitproberen.

     Een goede keuze om naar de beurs te komen, daarbij hebben we package deals die je waarschijnlijk heel blij gaan maken!

     Tot op de Fespa beurs,

     Maria

  • Avatar foto
   Maria zegt:

   Beste Jopie,

   Het TheMagicTouch WTT Film + Papier is op dit moment de snelste White Toner Transfer in de markt en onze SpaceControl software is ook zwaar onder handen genomen.

   We laten dit graag zien op onze stand C-20 in Hal 12.

   Groet,

   Maria

 2. A zegt:

  We hebben TheMagicTouch leren kennen op de Sign Beurs 2023 en de samenwerking is heel fijn. Altijd snel de bestelde goederen binnen. HJet zou leuk zijn om jullie op deze beurs nogmaals te ontmoeten.

 3. Karin zegt:

  Hallo. Super dat ik jullie mail mocht ontvangen. Ik ga zekers naar de FESPA GLOBAL in de rai.
  Het is bij mij begonnen als hobby en heb nu een leuk atelier met vele mogelijkheden.
  En dat van truckchauffeur na Hobby tot Atelier.
  Ben ook zeer benieuwd na de WTT paper. Heb een paar maanden geleden een White toner Printer.
  Deze werkt super na een paar uurtjes met Bart te hebben geoefend.

  Ik ben helemaal verslaafd.

  Gr karin steenhuis

  • Avatar foto
   Maria zegt:

   Hey Karin,

   Geen dank, dat is het voordeel als je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief.

   Wat leuk om te lezen dat je naar de FESPA Global Print Expo komt in de Rai, Amsterdam. Hier geven we demonstraties van het nieuwe TheMagicTouch WTT Film + Papier die je geweldig gaat vinden!

   Ongelofelijk he, hoe het kan gaan. En we zijn nog niet klaar 😉

   Onze collega Bart komt ook naar FESPA dus dan kunnen jullie weer even gezellig bij praten.

   Tot op de Fespa, en bedankt voor je bericht.

   Groet,

   Maria

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt