De verschillen tussen MagiCut 123 series

In dit artikel nemen we de verschillen tussen de MagiCut 123-serie door. Zo weet je precies wat de verschillen zijn tussen de drie verschillende series. 

 

De naam 123 …

 

  • Geïntroduceerd in 2007
  • Lage tack carrier voor de ULTIEME snelheid
  • Bied elk publiek de HTV die ze verdienen

Door gebruik te maken van twee verschillende perstijden, samen met dragers met een lage, gemiddelde en hoge kleefkracht, en een uitgebreid scala aan kleuren, bieden we wereldwijde klanten ongeëvenaarde waarde op het gebied van prijs en kwaliteit.

Apple Green
Aqua Green
Baby Blue
Baby Pink
Beige
Black
+42
(83) Vanaf 5,99

MagiCut 123Flex onderscheidt zich als het snelste flexfolie in de markt door de lichtklevende drager en levert ongeëvenaarde snelheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

MagiCut 123Flex

Geïntroduceerd in 2007 | Verkrijgbaar in 48 kleuren

 

De baanbrekende eerste HTV in onze MagiCut-serie, die een revolutie teweegbrengt in de verwerkingstijden met ongekende efficiëntie. Breng uw ontwerpen in slechts enkele seconden over: slechts 3-5 seconden bij 155 graden, of maar liefst 10-15 seconden bij 130 graden. Uitgerust met een Low Tack drager, is het op maat gemaakt voor het snel aanbrengen van namen, nummers en ontwerpen, waardoor u de productiesnelheid kunt verhogen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Apple Green
Aqua Green
Baby Blue
Baby Pink
Beige
Black
+42
(167) Vanaf 4,39

Een allround flexfolie voor alle dagelijkse opdrachten met een medium klevende drager en supersnel pellen. Bereik perfecte resultaten in slechts 3 seconden persen. Diverse formaten.

MagiCut 123Premium

Geïntroduceerd in 2007 | Verkrijgbaar in 48 kleuren

 

De baanbrekende tweede HTV in onze MagiCut-serie, die een revolutie teweegbrengt in de overdrachtstijden met ongekende efficiëntie. Breng uw ontwerpen in slechts enkele seconden over: slechts 3-5 seconden bij 155 graden, of maar liefst 10-15 seconden bij 130 graden. Uitgerust met een Medium Tack drager, is hij op maat gemaakt voor snelle toepassing van ingewikkelde ontwerpen en kleine letters, waardoor u de productiesnelheid kunt verhogen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

NIEUW
Black
Cobalt Blue
Green
Red
White
Yellow
(0) 6,29

Deze nieuwe Ultra variant heeft een sterk klevende drager en veranderd het 123premium van cold peel naar hot peel, een echte aanrader.

MagiCut 123Premium Ultra

Geïntroduceerd in 2024 | Verkrijgbaar in 6 kleuren

 

Deze nieuwe versie tilt de originele MagiCut 123Premium naar nieuwe hoogten en biedt dezelfde snelle applicatietijd van 3-5 seconden bij 155 graden of een indrukwekkende 10-15 seconden bij 130 graden. Met zijn High Tack drager is het perfect voor het snel aanbrengen van namen, cijfers en ingewikkelde ontwerpen, waardoor uw productiesnelheid wordt verhoogd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Bovendien beschikt het over een ongelooflijke Hot Peel voor nog betere efficiëntie!

De BELANGRIJKE voordelen van de MagiCut 123-serie!

Kijk eens naar de verschillen tussen de MagiCut 123-serie en de belangrijkste voordelen die deze Heat Tansfer Vinyls bij u thuis opleveren. 

 

Available in 48 colors

Available in 48 colors

Bestel nu

Available in 6 colors

Waarom zou u kiezen voor de MagiCut 123-serie

Met de MagiCut 123-serie krijgt u een product van hoge kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Door 3 standaard soorten flex aan te bieden, kan iedere gebruiker het type flex kiezen dat het beste bij zijn of haar behoeften past. De een kiest misschien voor een hoge tack, terwijl de ander de voorkeur geeft aan een lage tack; dit is een persoonlijke keuze. Wat echter altijd gegarandeerd is, is snelheid en de mogelijkheid om bij hoge of lage temperaturen te persen, afhankelijk van het te bedrukken textiel. De MagiCut-serie bestaat uit meer dan 20 soorten. 

Bekijk de hele serie

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Selecteer een Afleverpunt