Privacy beleid

Jouw privacy is belangrijk voor ons

Meer info

Privacybeleid

Wij van T.M.T. Benelux B.V. zetten ons in om jouw privacy te beschermen en te respecteren. Dit Privacy Beleid legt uit wanneer en waarom we persoonsgegevens verzamelen van mensen die onze website bezoeken, hoe we de gegevens gebruiken, de voorwaardes waaronder we deze bekend mogen maken aan derden en hoe we ze beveligen. Het kan zijn dat we dit Beleid af en toe aanpassen, dus zorg dat je deze pagina soms controleert om zeker te stellen dat je met de veranderingen akkoord gaat.

Door onze website te gebruiken ga je akkoord aan dit Beleid gebonden te zijn. Indien je vragen hebt over dit Beleid en onze privacyprocedures, kunt je een e-mail sturen naar info@themagictouch.nl of te schrijven naar T.M.T Benelux B.V. – Herenweg 29A-6 – 2105 MB – Heemstede. Je kan ook bellen naar 023-5483100.

Meer info

Wie zijn wij?

Wij zijn T.M.T. Benelux B.V. , uitvinder, producent en leverancier van verschillende bedrukkingssystemen. Wij zijn de beheerder en verantwoordelijke instantie voor de persoonsgegevens die je op onze website worden bekend gemaakt, zoals hieronder beschreven. Ons vestigingsadres is Herenweg 29A-6 te Heemstede.

Meer info

Hoe verzamelen we jouw informatie?

We verzamelen informatie over jou wanneer je onze website gebruikt. Bijvoorbeeld wanneer je contact met ons opneemt over producten en diensten, zoals de aankoop van producten , wanneer je een dienst afneemt, of wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief.

Meer info

Welk type informatie verzamelen we van jou?

De persoonsgegevens die we verzamelen kunnen als volgt zijn: jouw naam, adres, e-mailadres, IP-adres en informatie betreffende welke pagina’s je hebt bezocht en wanneer. Indien je gebruik maakt van onze website en je een product of dienst van ons afneemt, dan worden je betaalkaartgegevens niet door ons bewaard. Deze worden verzameld door onze externe betalingsverwerker. Zij zijn specialisten in het veilig online ontvangen en verwerken van jouw betaalpas transacties, zoals hieronder wordt uitgelegd.

Meer info

Hoe wordt jouw informatie gebruikt?

We kunnen jouw gegevens gebruiken voor

  • Het verwerken van een dienst die je hebt aangeschaft, waaronder het beantwoorden van je vragen aan de telefoon, via de post, via e-mail of via online chat;
  • Het verwerken van door jouw geplaatste bestellingen;
  • Het uitvoeren van onze verplichtingen die voortkomen uit de overeenkomsten die jij en wij zijn aangegaan;
  • Het verwerken van inzendingen voor een wedstrijd;
  • Jouw oordeel of mening te vragen over de diensten die we jou bieden;
  • Je informeren over veranderingen in onze diensten;
  • Het verder verbeteren van onze functionaliteit en responsiviteit;
  • Communicatie toe te zenden die je hebt aangevraagd of die je wellicht zou interesseren. Dit kan informatie zijn over campagnes, verzoeken en andere fondsenwervingen, aanbiedingen van producten en diensten van onze geassocieerde ondernemingen;
  • Te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, bijvoorbeeld onze financiële boekhoudingsverplichtingen;
  • Het verwerken van een beurs of sollicitatie;
  • Het bieden van doelgroepgerichte marketing aan jou. Doelgroepgerichte marketing zijn advertenties die geoptimaliseerd zijn voor jouw (afgeleide) persoonlijke voorkeuren.

We herzien onze bewaartermijnen voor persoonsgegevens regelmatig. We zijn wettelijk verplicht om sommige type gegevens te bewaren om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen. Daarbuiten bewaren we jouw persoonsgegevens in ons systeem voor zolang dit nodig is voor de relevante activiteit, of voor de periode die staat beschreven in een relevante overeenkomst die je met ons heeft gesloten en voor een maximum van 3 jaar. 

Meer info

Welke rechtsgronden hebben wij om jouw gegevens in te zien?

De manier waarop we gegevens verwerken is gebaseerd op vier juridische rechtsgronden:

1. Het uitvoeren van een dienstenovereenkomst tussen jou en ons.

2. Om één of meerdere van onze wettelijke verplichtingen uit te oefenen.

3. Jouw toestemming.

4. Ons legitiem belang.

Deze grondslagen kunnen gecombineerd worden waar toepasbaar. Wanneer wij om jouw toestemming vragen, kan je deze op elk moment intrekken, door schriftelijk contact met ons op te nemen. Het legitiem belang dat wij nastreven is ons belang om jou de diensten te bieden die we commercieel aanbieden en om zeker te stellen dat deze jou bevallen.

Meer info

Wie heeft toegang tot jouw gegevens?

We zullen jouw gegevens niet aan derden verkopen of verhuren. We zullen jouw gegevens niet delen met derden voor marketingsdoeleinden.

Meer info

Externe dienstverleners die namens ons handelen

Het kan zijn dat we jouw gegevens verstrekken aan onze externe dienstverleners, agenten, onderaannemers en andere verwante organisaties met als doel het uitvoeren van taken en bieden van diensten aan jou namens ons (bijvoorbeeld, het verwerken van jouw betalingen en het sturen van verzendingen. Wanneer wij echter gebruik maken van een externe dienstverlener, dan verstrekken we alleen de persoonsgegevens die benodigd zijn voor het leveren van de dienst. Ook hebben we een overeenkomst gesloten volgens welke zij jouw gegevens veilig dienen te bewaren en deze niet mogen gebruiken voor hun eigen directe marketingdoeleinden. Je kunt erop vertrouwen dat we geen gegevens aan derden verstrekken waar we geen overeenkomst mee hebben gesloten voor overeenstemming van privacyaspecten met de wetgeving en dat zij deze niet voor hun eigen directe marketingdoeleinden mogen gebruiken, tenzij je ons hebt gevraagd om dit toe te staan, of indien we hiertoe wettelijk verplicht zijn, bijvoorbeeld op bevel van de rechtbank of voor het voorkomen van fraude of andere misdaden.

Wij wijzen jou erop dat het gebruiken van websites in het algemeen kan leiden tot het toevoegen van jouw persoonsgegevens aan reclameprofielen die derden over je bijhouden. Facebook, Google en andere online spelers kunnen jouw gebruik van (onze) advertenties onafhankelijk registreren conform de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw verhouding met hun. Zoals op onze website zichtbaar is kun je ons bezoeken via Facebook, Twitter en ons YouTube kanaal. 

Meer info

Externe Aanbieders waar we mee samenwerken

We werken nauw samen met verschillende externe productaanbieders om jou een kwalitatief aanbod van betrouwbare producten en diensten te bieden, dat is ontworpen om aan jouw vraag te voldoen. Hiermee bedoelen wij merken, die we via deze website kenbaar maken, waar jouw producten zijn geregistreerd en waarbij de garantie een rol speelt. Wanneer je informeert over een of meerdere producten of diensten of deze aanschaft, dan zal de relevante externe productaanbieder jouw gegevens gebruiken om jou de informatie te verschaffen en hun verplichtingen te vervullen die voortkomen uit enige overeenkomsten die jij met ze hebt gesloten. In sommige gevallen zullen zij handelen als verzamelaar van jouw gegevens. Wij raden je daarom aan om hun Privacybeleid te lezen. Deze externe productaanbieders zullen jouw gegevens met ons delen, welke wij conform dit Privacybeleid zullen verwerken.

Wanneer je gebruik maakt van onze beveiligde betaalomgeving, wordt jouw betaling verwerkt door een externe betalingsverwerker die gespecialiseerd is in het veilig online ontvangen en verwerken van betaalpas/creditcardtransacties. Indien je vragen hebt over deze beveiligde transacties, kun je rechtstreeks contact opnemen met de betalingsaanbieder of met ons. Wij helpen je dan verder op weg.

Het kan zijn dat we jouw persoonsgegevens aan een derde overdragen als onderdeel van een verkoop van een deel van of van onze gehele onderneming en bezittingen aan een derde of als deel van een herstructurering of reorganisatie van de onderneming, of als we wettelijk verplicht zijn om jouw persoonsgegevens te delen of kenbaar te maken om te voldoen aan wettelijke eisen, of om onze gebruiksvoorwaarden toe te passen of af te dwingen of om de rechten, het eigendom of de veiligheid van onze voorstanders en klanten te beschermen. We zullen echter altijd stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat jouw privacyrechten beschermd blijven.

Meer info

Jouw keuzes

Je hebt de keuze of je wel of niet informatie van ons wenst te ontvangen. Indien je geen directe marketingcommunicatie van ons wenst te ontvangen over onze diensten en producten, dan kun je jouw keuzes aangeven door de relevante hokjes aan te kruizen op het formulier betreffende welke gegevens we van jou verzamelen.

We zullen geen contact met je opnemen voor marketingdoeleinden via e-mail, telefoon of tekstberichten tenzij je hiervoor voorafgaand jouw toestemming geeft. We zullen geen contact met je opnemen voor marketingdoeleinden via de post indien je hebt aangegeven dat je niet bereikt wilt worden. Je kunt jouw marketingsvoorkeuren op elk moment aanpassen door ons een e-mail te sturen: info@themagictouch.nl of te bellen op: 023-5483100.

Heb je een klacht? Laat het ons weten en we zullen ons best doen om aan jouw redelijke verwachting te voldoen inzake persoonsgegevens en onze verwerking ervan. Wij wijzen je er ook graag op dat je het recht hebt om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder. In Nederlands is dat ‘De Autoriteit Persoonsgegevens’. Bezoek hun website voor meer informatie.

Meer info

Hoe je toegang krijgt tot jouw gegevens en deze kan bijwerken

Het is belangrijk voor ons dat jouw gegevens kloppen. We zijn bezig met manieren om het voor jou gemakkelijker te maken om de gegevens die wij van jou hebben in te zien en aan te passen. Tot die tijd vragen we je om ons een e-mail te sturen wanneer je van e-mailadres verandert of wanneer andere door ons bewaarde gegevens verouderd zijn. Dit kan op info@themagictouch.nl  of je kunt naar ons schrijven: Herenweg 29A-6, 2105 MB Heemstede of je kunt bellen Tel : 023-5483100.

Je hebt het recht om te vragen om een kopie van de gegevens, d.w.z. persoonsgegevens, die wij van jou bewaren. Je kunt ons tevens vragen om deze gegevens die wij van jou hebben, te verwijderen.

Meer info

Veiligheidsmaatregelen ter voorkoming van verlies, misbruik of wijzigen van jouw gegevens

Wanneer je ons jouw persoonsgegevens levert, nemen wij maatregelen om ervoor te zorgen dat deze veilig behandeld worden. Wanneer je je op een beveiligde pagina bevindt, dan verschijnt er een sloticoon onderin webbrowsers, zoals Microsoft Internet Explorer.

Niet-gevoelige gegevens (je E-mailadres enz.) worden normaal via het Internet verstuurd. Deze verbinding kan nooit gegarandeerd 100% veilig zijn. Dit betekent dat, hoewel wij streven naar het beveiligen van jouw persoonsgegevens, we de beveiliging van enige gegevens die je ons toezend niet kunnen garanderen. Dit vindt dus plaats op jouw eigen risico. Zodra wij jouw informatie hebben ontvangen, zullen wij alles in het werk stellen om de beveiliging op onze systemen te garanderen. Wanneer wij jou een wachtwoord hebben gegeven (of wanneer je er één gekozen hebt), waarmee je toegang krijgt tot bepaalde delen van onze website, dan jezelf verantwoordelijk voor de geheimhouding van dit wachtwoord. We vragen je om dit wachtwoord met niemand te delen.

Meer info

Profielbepaling

We kunnen jouw persoonsgegevens analyseren voor het samenstellen van een profiel van jouw interesses en voorkeuren, zodat wij je kunnen benaderen met relevante informatie. Het kan zijn dat we gebruik maken van aanvullende informatie, indien externe bronnen dit aanbieden, om onze effectiviteit te verhogen. We kunnen jouw persoonsgegevens ook gebruiken voor het vaststellen en verlagen van fraude- en kredietrisico’s.

Meer info

Gebruik van ‘cookies’

Zoals de meeste andere websites, maakt ook onze website gebruik van cookies. ‘Cookies’ zijn kleine stukjes informatie die door een organisatie naar jouw computer worden gezonden en bewaard blijven op jouw harde schijf. Dit stelt de website in staat om jou te herkennen wanneer je deze bezoekt. Cookies verzamelen statistische gegevens over jouw browserhandelingen en –patronen. Ze identificeren je niet als een individu. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld cookies om jouw landkeuze te bewaren. Dit helpt ons om onze website te verbeteren en je een gepersonaliseerde dienst aan te bieden. Meer informatie over het gebruik van onze cookies kun je vinden op de pagina cookieverklaring op onze website.

Het is mogelijk om cookies uit te zetten via de instellingen van jouw browservoorkeuren. Het uitzetten van cookies kan leiden tot een verlaagde functionaliteit van het gebruiken van onze website.

Meer info

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere websites, die in beheer zijn van andere organisaties. Dit privacybeleid is alleen van toepassing op onze website. We raden je aan om de privacyverklaringen te lezen van de andere websites die je bezoekt. We zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid, de inhoud of de werkwijzen van andere sites, zelfs wanneer je ze bereikt via links op onze website.

Daarnaast zijn we niet verantwoordelijk voor het privacybeleid en de werkwijzes van sites van derden wanneer je via een derde site naar onze site linkt. We raden je aan om het beleid van de website van de derde partij te lezen.

Meer info

16 jaar of jonger

We geven om het beschermen van de privacy van kinderen die niet ouder zijn dan 16. Als je 16 jaar of jonger bent, vraag dan eerst toestemming aan je ouder/voogd voordat je ons persoonsgegevens aanbiedt.

Indien je gebruik maakt van onze diensten terwijl je je buiten de EU bevindt, dan kunnen jouw gegevens naar buiten de EU worden overgedragen om jou die diensten te kunnen bieden.

Meer info

Herziening van dit Beleid

Dit beleid is in mei 2018 voor het laatst bijgewerkt.