Over ons

Welkom bij TheMagicTouch

We zijn opgericht in 1989 en lopen voortdurend voorop op het gebied van innovatie in de industrie, waarbij we trots dienen als pioniers die een revolutie teweegbrachten in de textielwereld. Onze kroon op het werk, de baanbrekende TTC 300, is het eerste gepatenteerde transferpapier ter wereld. Deze transformerende uitvinding symboliseert niet alleen een belangrijke mijlpaal op onze reis, maar heeft ook de essentie van het personaliseren van witte T-shirts en stoffen opnieuw gedefinieerd.

Meer over het bedrijf

The Original

Wij benaderen ons werk met plezier, passie en creativiteit. Dit enthousiasme dringt door in ons team, vindt weerklank bij onze klanten en strekt zich uit tot onze leveranciers. We blijven wendbaar en passen ons voortdurend aan de markt en de veeleisende behoeften aan door aandachtig te luisteren naar de feedback van klanten.

54

Landen wereldwijd

22396

Producten in ons portfolio

4

Geregistreerde merken

25000+

Klanten

Onze merken

logo DyeSub Magic
Logo DTF Magic

Onze geschiedenis

1989

De start van TheMagicTouch®

Onze voormalige CEO Juergen Hagedorn – een slimme, getalenteerde, creatieveling heeft het bedrijf vanaf de basis opgebouwd tot nu een erkend mondiaal en bekend bedrijf.

1990

The first patented transfer paper

The TTC 300 is the world’s first patented image transfer for electrostatic dry toner copiers/printers. This was one of the first milestones we achieved by protecting our great invention.

1991

TTC 300 was een groot succes!

De personalisatiemarkt trok snel aan en met de start van TTC 300 voor de kleuren-/kopieermachine CL1 kreeg het idee van een foto op een T-shirt internationale aandacht en erkenning.

1994

De Quickprint Industry Awards

We hebben de Canon Color Copy Awards ontvangen voor het creëren van extra mogelijkheden met transferpapier door alleen maar een kleurenkopieermachine te gebruiken. Toen werden we gepromoot als pioniers in de branche.

1994

TheMagicTouch® OBM 5.6

De vraag naar donkere kledingstukken was de volgende mijlpaal voor TheMagicTouch. Een jaar later vonden we een wit, dun gecoat transferpapier uit voor donkere kledingstukken.

2000

TheMagicTouch® DCT 4.5

Nichemarkten in specifieke landen vroegen om meer mogelijkheden dan alleen textieltransfers. We zijn begonnen met een waterglijbaansticker om kaarsen te versieren en hebben dit uitgebreid naar nog veel meer.

2007

TheMagicTouch® CPM 6.4

Op dat moment begon onze portefeuille de eerste en breedste variant van opties te worden. Met TheMagicTouch® CPM 6.4 werd personalisatie op harde oppervlakken erkend en dit opende geweldige, nieuwe mogelijkheden.

2013

De eerste printer met witte droge toner in de sector

OKI Europe en TheMagicTouch hebben twee trofeeën gewonnen voor de baanbrekende C711WT van OKI Europe. De eerste kleuren-LED-printer met witte toner werd toegevoegd aan het gevestigde CMY-kleurproces.

2014

MagiCut® Flexfolie

We zijn begonnen met het maken van supersnelle flexfolie van hoge kwaliteit, omdat we zagen dat dingen sterk verbeterd konden worden als het om snelheid ging. Van experts in transferpapier hebben we een nog bredere rol voor de groothandel ontwikkeld.

2016

Best Image Transfer Product

Op de Eurotrofex beurs in Amsterdam hebben we TheMagicTouch® RST 9.1 geïntroduceerd, die het mogelijk heeft gemaakt om hout- en kurkproducten te personaliseren.

2019

DyeSub Magic® sublimatie papier

Om onze rol als groothandel te vergroten, zijn we begonnen met de verkoop van sublimatiepapier onder een nieuw merk: DyeSub Magic®. Het resultaat is een premium full colour beeld van fotografische kwaliteit.

2022

DTF Magic®

Met de groeiende Direct to Film (DTF)-markt zijn we begonnen met een hot peel DTF-film met veilig materiaal om onze klanten te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit op de markt.