Ik wil gaan bedrukken.

Beginnen met personalisatie – het is lastiger dan je denkt. Wij helpen je graag bij het zoeken van het bedrukkingsysteem wat jij nodig hebt om te beginnen en te kijken wat het beste bij je past. De mogelijkheden zijn eindeloos en met de onderstaande advies pagina’s geven we je zoveel mogelijk informatie om zelf te gaan bedrukken en producten te voorzien van gepersonaliseerde ontwerpen. Precies, zoals jij dat wilt. Zo kan je heel makkelijk folies uitsnijden met onze snijplotters. Zo kan je met flexfolie t-shirts bedrukken en/of kan je vinylfolie plotten en starten met beplakken. Hierbij kan je één kleur, tegelijkertijd, uitsnijden en maak je geweldige teksten, letters en simpele contouren.

Met transferpapier en één van onze transferpersen kan je blanco producten voorzien van full colour ontwerpen door middel van één van deze printers. Als je bijvoorbeeld veel werkt met fotografische afbeeldingen, dan heb je met sublimatie een waanzinnig hoogglans effect door de impregnatie van de inkt en de coating. Wil je een waanzinnige kwaliteit en een hoge wasbaarheid, kies dan voor eco solvent. Heb je niet zoveel technische kennis en wil je bijvoorbeeld alleen t-shirts of bijvoorbeeld een draagtasje aanbieden in jouw retail winkel? Kies dan voor direct to garment.

Veelgestelde vragen

Ik heb de pagina's gelezen en ik wil graag beginnen. Hebben jullie startpakketten?

Onze specialisten hebben per categorie écht de beste startpakketten voor je gemaakt. Een startpakket beschikt over alles wat je nodig hebt. 

We hebben voor verschillende product categorieën waarop je kan filteren. Vervolgens kies je het starterspakket wat het beste bij je past.

Startpakketten
Kan ik ook een afspraak maken? Ik wil de producten graag even bekijken per categorie

We ontvangen je meer dan graag en geven je graag inspiratie of laten zien welke producten je met welk bedrukkingsysteem kan bedrukken. 

Afspraak

Gegevens
Datum en tijd
We bevestigen de afspraak altijd schriftelijk.
Als er iets verandert aan je afspraak, laten we je dat graag persoonlijk weten.
Kom langs om producten te bekijken of advies te krijgen van onze specialisten. We willen je vragen in te vullen waarvoor je langskomt zodat we je beter kunnen helpen in onze showroom.
Ik heb toch nog wat vragen?

We beantwoorden ze meer dan graag. Vul het formulier in en we komen er zo snel mogelijk op terug.

Je vraag wordt direct doorgestuurd naar de afdeling die je vraag het beste en het snelste kan beantwoorden.
Vertel ons wat we voor je kunnen doen en wat je van ons verwacht.