Deals

De beste verkrijgbare deals !

Bekijk ze snel voordat ze verdwijnen

Nieuwe Producten

Net binnen en uit voorraad leverbaar

Blijf op de hoogte van onze nieuwste maandelijkse artikelen, zorgvuldig geselecteerd uit diverse categorieën. Ontdek een breed scala aan producten die je kunt personaliseren of die je helpen bij het personaliseren van items.

NIEUW
(0) 5,75

Een handige koffer voor het meenemen van je boterham, fruit of complete lunch. Inclusief een losse aluminium plaat om te personaliseren.

NIEUW
Uitverkocht
(0) 90,90

De innovatieve draadloze Heat Pen brengt folie Hotstampfolie permanent aan op geselecteerde projectoppervlakken, zoals kunstleer of karton.

NIEUW
(0) Vanaf 79,50

De nieuwe White Toner Transfer vertegenwoordigt de nieuwste innovatie op de transferpapiermarkt. Een snelle verwerking, aantrekkelijk in prijs en voorzien van een transparante film.

Nieuwe Apparatuur

Bekijk de nieuwste modellen

In onze showroom staan alle nieuwe modellen klaar om zelf te testen. Maak een vrijblijvende afspraak voor een demonstratie of vraag advies als je meer informatie wilt hebben.

NIEUW
Bianco Carara
Classic White
Matte Black
Matte Pink
(0) 288,00

Met geheel nieuwe bijgewerkte techniek is de Silhouette Cameo 5 de snelste, meest nauwkeurige en stilste machine in de line-up van Silhouette.

NIEUW
(0) 999,00

De keuze om te bepalen of de hittepers automatisch opent of niet, maakt deze pers een waardevolle aanvulling met de Auto-open slider, druksensor, ramlock en ramspin systemen op uw bedrijf.

NIEUW
(0) 412,39

De Curio 2 is de eerste precisiesnijmachine in zijn soort met een flatbed die is ontworpen voor onbeperkte mogelijkheden voor makers.

Hoge Kortingen

Uitverkoop en Occasions

De artikelen in de uitverkoop verlaten ons assortiment binnenkort en ze zijn ontzettend sterk afgeprijsd. Ze keren niet meer terug! Wees er snel bij, voor je te laat bent.

-30%
(0) 1.259,30

De Pro6410 Neon Color printer is uniek door de toevoeging van neon kleuren, niet alleen op gekleurd papier maar ook op alle TheMagicTouch transferpapier toepassingen.

-50%
Green
Yellow
(0) 0,99

Deze mokken zijn voorzien van een 100% polyester coating, ideaal voor hoogwaardige bedrukking met TheMagicTouch CPM 6.2. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

-40%
(0) 2,99

De kinderspiegels liggen veilig en comfortabel in de hand waardoor kinderen de spiegel lang kunnen vasthouden.

-35%
(0) 96,75

De originele fuser voor de OKI C8600 en C8800 is verantwoordelijk voor de bevestiging en is een essentieel onderdeel van het afdrukproces.

-15%
(0) 29,75

Het gepatenteerde Cap Rack 36-systeem is de meest geavanceerde oplossing voor het weergeven en opbergen van doppen die ooit is ontwikkeld.

-22%
Ecru
White
(0) 6,99

Kook in stijl en comfort met ons hobbyschort! Bescherm uw kleding tijdens het bereiden van uw gerechten en berg uw recepten handig op in de zak.

-25%
Black
Pink
White
(40) 199,50

De Silhouette Cameo 4 snijplotter biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het de voorkeurskeuze is voor zowel professionals als hobbyisten die willen beginnen met HTV of vinyl.

Startpakketten

Gelijk aan de slag

Met de grootste zorg hebben we per product categorie mooie startpakketten voor je samengesteld. Je hoeft niet langer te zoeken en je profiteert van extra veel kortingen.

-10%
(0) 79,90

De MagiCut 123Premium Flex biedt 48 trendy kleuren, waardoor het de ideale keuze is voor standaard snijplotteropdrachten op textiel. Het verwerkt snel bij zowel hoge als lage temperaturen en is voorzien van een lijmdrager, dit alles tegen een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

-10%
(0) 332,00

Een compleet pakket voor het snel en eenvoudig bedrukken van prachtige Hoogglans sublimatie mokken in combinatie met een mokkenpers en DyeSub Magic sublimatie papier.

-10%
(0) 1.480,00

Het personaliseren van wit en donker textiel of blanco producten met TheMagicTouch transferpapier is de snelste, meest efficiënte en onderhoudsvrije methode voor kleine oplages tot 100-250 stuks.